1/9 anonim válasza:
Miért ne lenne lehetséges? Itt az élő bizonyíték. :)
Egyébként pontosan mit is kifogásolsz a kutyán?
2/9 anonim válasza:
nem tudom, de ha nem kamu, akkor tuti van valami baja a kutyának...
eleve az alsó állkapcsa kiugrik a helyéről...
lehet, hogy szimplán emiatt ilyen az "ugatása", de nekem úgy tűnik, valami agykárosodása is lehet...
3/9 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy kiugrott az alsó állkapcsa?
4/9 anonim válasza:
igen lehetséges úgy hívják hogy túltenyésztett/félretenyésztett szegény beteg eb... mint pl ez: [link]
5/9 anonim válasza:
Onnan veszem, hogy elég jól látszik a videón.
Nézd meg, az alsó állkapcsa a kutya szemszögéből nézve elég sokszor balra húz.
Szerintem elég feltűnően...
6/9 anonim válasza:
Ez elég ijesztő,szegény kutyus.:S Hát az alsó állkapoccsal és az agyával is vannak gondok sajnos,nemhiszme h egészséges:(
7/9 anonim válasza:
Ez a kutya egy kész roncs, rettentően sajnálom szerencsétlent.
8/9 anonim válasza:
Jópofa dolog agyontenyészteni a kutyákat, hogy minél betegebb kombinációk jöhessenek létre. Az le van sz.rva, hogy szerencsétlen állat hogy éli le az életét. Fejlövést az összes rohadt szaporítónak.
9/9 anonim válasza:
Elszomorító, szerencsétlen állat. Gondolom, ideggyenge is, meg még a fenekét is kinyalják. A lehető legrosszabb összeállítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!