Bullterrier kennel tapasztalatok? (írjátok oda melyik kennel) (többi lent)
Szerintem nagyon csúnya kutyafajta.
Minden kutyát szeretek , tudom hogy nem küllem alapján kell megítélni , de akkor is lófejű. :/
Bocsi , de nekem ez az egyetlen fajta amit ha meglátok elfog a hányinger.
Bullterrier
Szeretetre vágyó, nagy mozgásigényű, ellenálló
A bullterrier gladiátor a kutyafajták között, ismert nagy erejéről, agilitásáról és bátorságáról. Angliából származik, ahol kizárólag a kutyaviadalokban véghezvitt hőstetteiért tenyésztették. Testfelépítése erős, izmos, arányos, az állat aktív, határozott és intelligens kinézetű, lenyűgöző látvány. Ahogy azt feltételezzük, kitűnő őrző-védőkutya. Ugyanakkor örökölten agresszív más kutyákkal szemben, leginkább egyetlen kutyaként tartható.
Nagyon barátságos fajta, kellemes természetű és szeretetvágyó. A világ legkedvesebb kutyája, ha emberekkel van, híres a gyerekekkel szembeni türelméről és kedvességéről, velük sosem ingerült vagy engedetlen, függetlenül attól, mennyire durva és heves a játékuk.
Mivel igen erős kutya, a bullterrier kemény nevelést és fegyelmet igényel. Ugyancsak nagy szüksége van a megfelelő mennyiségű mozgásra. Erős alkatú és nagyon ellenálló, jól tűri például a szélsőséges hőmérsékletet.
Bár gyakran "fehér lovagként" emlegetik, a bullterrier lehet más színű is, például tarka.
Átlagos magassága 43-53 centiméter, súlya 16-36 kilogramm.
ez a : [link]
[link] -itt is jól leírnak mindent róla
Nekem nem volt és nincs is ilyen kutyám. Nem ismerem, és saját tapasztalatom nincs vele. Csak az interneti forrásokból ítélem meg! :)
Kedves első kommentelő, pont nem volt a kérdésben, hogy szerinted mennyire szép kutya.
Mindenkinek más a szép, lehet, valaki épp ugyan ezt gondolja rólad mint amit te a bullykról. Gondolom, téged se érdekel ez,ugye? Akkor akárkit is miért érdekelne, hogy neked tetszik-e ez a fajta?
És kedves kérdező.
Én az "Independent Bullterrier" kennelt választottam, én is innen fogok kölyköt vásárolni :)
Megkérik a kutyus árát, ezt nem vitatom. De ha megnézed a kutyáikat, megérik a pénzüket!
Itt a weboldaluk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!