Mi ez a bullterrier mánia?
Szerintem már most sok húdecsávó vág fel ezzel a kutyával, és az említett réteg nőstényei(tyúkjai, libái, tojói, ahogy tetszik:D) is vele villognak, mert olyan "maffiás gengszterkutya"...
Azt várd ki, amikor mindenki KÁJjal rohangál...
A csivavák után pedig jönnek a kéthetes kiscicák, mert az még kisebb és még cukibb, aztán 4-5 hónapos korban mehet a szemétbe és jöhet az új icipicicukicica.
de sajnos így van ez sok más fajtával is...
ebből a "gengszter kategóriából" még kiemelném az amerikai staffordshire terriert.
na azokról mennyi kérdés van basszus, a bibliában nem volt ennyi sáska a sáskavész idején!
de szerintem még az Északi-tengerben sincs annyi plankton!
bocs biológián voltam:D
és a legjobb, hogy csomóan azt sem tudják, hogyan kell kimondani a fajta nevét. de nekik azért ilyen kutyájuk van.
de megjegyzem az egész kutyatartási kultúránkra jellemző, hogy egy kalap sz.r.
de egyszerűen nem értem!!!
ebben az országban vannak a LEGJOBB etológusok, itt van a tükörmódszer, amiért külföldön sorban állnak és nem győzik meghívni a magyar etológusokat és kiképzőket, erre melyik országban nem képesek megnevelni még egy vizslát sem?...
de mikről beszélek, még a kutyasz.rt sem tudják felszedni...
kíváncsi vagyok, a s.ggüket azért kitörlik-e...
bocs csak épp ma találkoztam egy rakás elképesztően neveletlen kutyával...
a gazdák meg csak röhögtek, ahogy egyik kan hágta a másikat, egy nem kevésbé domináns kutya egyenesen MINDEN embert megpróbált megdugni, szerencsétlen kutyákban annyi többletenergia volt, azt se tudták, mit csináljanak abban a fél órában, amíg lehozzák őket a dagadt disznó gazdáik a lakásból...
(az egyiknek a saját gazdája nem tudta kivenni a szájából a labdát, úgy morgott rá a kutya...)
és ezek csak tacsikeverékek meg vizslák voltak jobbára!!!
most ezt képzeld el el kicsit testesebb kutyával...
nem semmi...
nem ebadó kell ide hanem kötelező kiképzéshez kötni a kutyatartást, úgy mint a jogosítványt.
Szerintem ugyanaz az ember tette fel ezt a sok kérdést az elmúlt napokban a nevekről, könyvről, kennelről stb.
Persze tévedhetek, de nekem úgy tűnt.
Mindenesetre még nem tart ott a bullterrier fajta ahol a staffordshire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!