A westi szagtalan és szőrét nem hullató fajta?
Akkor a havaneseddel vmi gond van (bűzmirigy talán?). Nekem 2 van, még 3 hónap nem fürdés után sincs szaguk, plusz ismerek vagy 10-15 másikat, és soha nem büdösek.
Amúgy a westie tud büdi lenni, mert neki van aljszőre.
Értem, sajnálom:(
De általánosságban elmondhatjuk hogy a havanese szagtalan kutya (mondom, ismerek vagy 10-15öt az én saját kettőm mellett).
Nekem is egy havim van, ő teljesen baba illatú, olyan mint egy baba. Csak érdekelt a westi, mert sok embertől hallom, hogy szsgtalan meg nem hullatja a szőrét, de mikor nézelődtem és westit néztem, messziről bűzlöttek szegények!
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
A "szagtalan" és a "nem hullatja a szőrét" nagyon jó hirdetési reklámszlogenek.
Minden kutyának van több-kevesebb szaga és váltja a szőrzetét. (még a meztelen is). Ergo, minden kutyát ápolni kell, ne legyen szagos, és ne legyenek szőrcsomók utána ahol fekszik.
az bűzlik amelyiket nem ápolják.
nekem is westie-m van és eddig mindenki csodálkozott h hogy hogy ilyen jó illatú..
hát használok ezt-azt:)
nem fürdésre értem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!