Hogy tanítsam meg a kutyámnak h nem szabad mindenkire ráugrálni?
Sziasztok!
Most van életemben először kutyám, szóval elég tapasztalatlan vok a neveléssel kapcs. A trükköket nagyon szépen megtanulta, hél istennek hasznosnak is bizonyultak. 8 hónapos kan Goldi, nagyon jó a természete, nagyon szereti az embereket,a gyerekeket is. Viszont ha sétálunk az utcán annyira örül a szembe sétáló embereknek h rájuk akar ugrani. Nem tudom mit csinálják, ált magam mellé húzom akk csak nézi őket, csak több mint 25 kiló elég nagy darab és az emberek félnek tőle, pedig ő csak egy nagy szeretetre éhes óriás. H értethetném meg vele h nem lenne szabad mindenkire ráugrani? Igazából nem tom miért csinálja, mert itthon ránk csak nagyon ritkán ugrik fel, ha nagyon örül.
Jah és még egy kérdés. :D Fél lemenni a lépcsőkön v sötét helyekre, megmakacsolja magát és nem hajlandó semmilyen lejtős helyen lefelé menni.
Köszi előre is a válaszokat!
Az a legegyszerűbb,hogyha elkezd ugrálni elfordulsz!!!!
És ahányszor elkezd ugrálni annyiszor elfordulsz és abba hagyja az ugrálást!!Egy kis idő után abba hagyja !!Én is így szoktattam le róla!!!És Be is jött!!
(Csodálatos kutya dokiból vettem) :D
Üdv
Mikor elhatároztam h kutyát fogok tartani, végignéztem az összes csodálatos kutyadoki részt. XD Gondoltam ártani nem fog.
És mikor tanítottam(tanítom) egy csomó jó dolgot lehetett a műsorból használni. Erre a részre nem is emlékeztem amíg nem említetted! :D Köszi, majd ezt is megpróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!