Amstaff külföldre költözése?
én szeretnék venni egy amstaffot.és szerintem egyátalán nem veszélyes.csak jól kell tartanod.az igaz hogy veszélyesnek minősül mert rosszat terjesztettek róla és nem az amstaff veszélyes hanem a pitbull.sőt nagyon okos és inteligens kutya.
ha külföldre szeretnéd vinni és is azt javasolnám hogy olyan szállást keress ahol van kért és be lehet vinni a kutyát
Tőlünk nyugatabbra családtagként kezelik a kutyát, ezért elég sok albérletbe beengedik. Viszont az Amstaff és keverékei tényleg veszélyes kutyának minősülnek, a Német nagykövetségen ennek anyagi és tartási vonzatáról szerintem részletesen tudnak tájékoztatni.
Egyébként chip, útlevél, érvényes oltás, féreghajtás, külső élősködők elleni védelem.
OFF:
Ez engem is érdekelne, mert nekem is staffim van és a cél nálam is Németország. Ha esetleg megtudsz valami konkrétumot, egy privát üzenetben/e-mailben megírnád? Előre is köszi. :)
Kedves utolsó, azt gondolom, amit írtam, az elég konkrét volt. Mire vagy még kíváncsi? Ha tudok, segítek, Németországban élek.
1. válaszoló vagyok.
Főként olyasmi érdekelne, hogy hogyan viszem ki az ebet? Be kell jelenteni az önkormányzatnál, amikor kiköltözöm? Valamint hogy ki dönti el, hogy veszélyes-e és mi alapján? Az ebadó mértékét befolyásolja-e az, hogyha ivartalanítva van a kutty, vagy ha van engedelmes vizsgája? Kinn milyen feltételekkel lehet tartani? (Közterületen kötelező-e a szájkosár pl.?)
Előre is köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!