Tudnátok segíteni tüntetésszervezéssel kapcsolatban?
Amelyik állatot az ebadó miatt dobják ki az utcára az a kutya még jól is jár... Nekem nem kell ebadót fizetnem, mert ivartalanítva és chippezve van a kutyám, de ha kéne SEM ellenkeznék. Semmiből nem lehet várat építeni, és igenis meg fogják kapni a menhelyek (ha jól tudom) a pénzt, ami ebből bejön.
Amúgy az állatkínzás ellen való tüntetést jónak tartom, de elvileg ugye az állatszeretőknek csak jó az ebadó, mivel ilyen helyzetekben nem az egyént, hanem a közt kéne nézni. De ezzel sokan nem így vannak sajnos. Én reménykedek, hogy ezzel talán javulhat a kutyák sorsa, és tényleg akinek nem való kutya az nem is fog ettől elrettenve magához venni.
Kicsit más, de hasonló, amikor volt vizitdíj. Én hasznosnak tartottam, és érdekes mód a sok unatkozó vénember nem a háziorvosnál ült egész nap, mert sajnálta a pénzt kiadni. Csak akkor ment oda, amikor szüksége volt rá... Persze az ellen is mindenki fel volt háborodva, pedig szerintem teljesen jó volt. (kórházban dolgozok)
Hasonló a célja az ebadónak is. NE LEGYENEK FELESLEGES KUTYÁK, hanem csak olyanok, akikről hajlandó a gazdája gondoskodni. És ha az évi +6000ft-ot jelent, akkor azt is hajlandó rááldozni, mert az nem egy nagy összeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!