Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok segíteni tüntetésszer...

Tudnátok segíteni tüntetésszervezéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most lesz jan. 28-án (reményeim szerint) Budapesten egy tüntetés az állatkínzás és az ebadó ellen. De sok dolog hiányzik még pl. hangfalak ilyesmi. Tud valaki segíteni? Fontos lenne...
2012. jan. 15. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Amelyik állatot az ebadó miatt dobják ki az utcára az a kutya még jól is jár... Nekem nem kell ebadót fizetnem, mert ivartalanítva és chippezve van a kutyám, de ha kéne SEM ellenkeznék. Semmiből nem lehet várat építeni, és igenis meg fogják kapni a menhelyek (ha jól tudom) a pénzt, ami ebből bejön.

Amúgy az állatkínzás ellen való tüntetést jónak tartom, de elvileg ugye az állatszeretőknek csak jó az ebadó, mivel ilyen helyzetekben nem az egyént, hanem a közt kéne nézni. De ezzel sokan nem így vannak sajnos. Én reménykedek, hogy ezzel talán javulhat a kutyák sorsa, és tényleg akinek nem való kutya az nem is fog ettől elrettenve magához venni.

Kicsit más, de hasonló, amikor volt vizitdíj. Én hasznosnak tartottam, és érdekes mód a sok unatkozó vénember nem a háziorvosnál ült egész nap, mert sajnálta a pénzt kiadni. Csak akkor ment oda, amikor szüksége volt rá... Persze az ellen is mindenki fel volt háborodva, pedig szerintem teljesen jó volt. (kórházban dolgozok)

Hasonló a célja az ebadónak is. NE LEGYENEK FELESLEGES KUTYÁK, hanem csak olyanok, akikről hajlandó a gazdája gondoskodni. És ha az évi +6000ft-ot jelent, akkor azt is hajlandó rááldozni, mert az nem egy nagy összeg...

2012. jan. 16. 13:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Ti Alice csodaországában éltek? Mien állatvédelembe??????????????????????????????????? A menhelyeknek adják? Minek? Hogy még több kutyát tudjanak altatni? Nem a pénz nagysága a probléma, hanem, hogy hülyeség az egész. Nincs állatvédelem, és nem is lesz. Csak a zsebüket tömik meg, és akik elhiszik, hogy ettől bármi is jobb lesz, azok hülyék...Őszintén..
2012. jan. 16. 14:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Az állatvédő szervezetek általában civil szervezet, semmi köze a kormányhoz... Kicsit el vagy szerintem tévedve ezzel kapcsolatban, a saját teoriáidat hangoztatod. Ha tenni szeretnél tényleg valamit, akkor ne az ebadó ellen tüntess, hanem az állatvédelmi célokért, mert így igazából nem értem, hogy mi a célod a tüntetéssel, és mi a problémád az ebadó ellen, azon kívül, hogy szerinted nincs állatvédelem (ami a civil feladata lenne!) és hogy szerinted a menhelyeken altatnak. Én most nem gyepmesteri telepekről beszélek, hanem a ténylegesen állatmentéssel és gondozással foglalkozó helyekről, mert vannak ilyenek is. (Noé, Rex, stb) Az embereknek lépniük kell, de ahhoz hogy az állam segíthesse őket, ahhoz pénz kell. Ebbe nem gondolsz bele kedves Kérdező?
2012. jan. 16. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!