Milyen fajta lenne jó?
Kicsi vagy közepes méretű kutyában gondolkoznék. Kerti kutya lenne, a 3. kutyus ha belefér. Menhelyről hoznám, de mivel menhelyen is vannak fajta tiszta kutyák segítség kéne. Kertet ne túrja szét, könnyen tanítható, engedelmesség meg rajtam múlik, tudom.Póráz nélküli séta (persze völgy stb. helyeken),tudom az rajtam és a kutyán múlik mennyire jól nevelt,és beszámítható.Szőrével sok gond ne legyen. Ha menni kell jöjjön, nagyobb séták pl 3-4 óra, víz hát, kutya függő de van olyan fajta mi kifejezetten szereti, nem ártana ha szeretné. Ilyen fajtát vagy keveréket tudnátok mondani, pl tacsi palotapo tapincsi mix.(tudom Ő nem ezekhez tartozik, de mégis hasonlót). Én sima menhelyi tacsira gondoltam. Keverékek jellemében nem vagyok valami jó, de szívesen várom a keverékes ötleteket, bár annak kicsit jobban is örülnék.
Ilyen ötlettel jó még egy kutya, vagy felejtsem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!