Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg lehet valahogy gyógyítani?

Meg lehet valahogy gyógyítani?

Figyelt kérdés
Golden retriever kutyusról van szó 1 éves és elméletileg fekete orrának kellene lennie, de neki rózsaszín! Szerintem macska karmolások lehetnek! Lehet kapni valami kenőcsöt vagy valamit, amitől megint fekete lesz az orra? Előre is köszi!
2012. jan. 15. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
a standard megengedi a világosabb orrot is, és nem a macskakarmolások miatt nem fekete
2012. jan. 15. 16:38
 2/9 A kérdező kommentje:
szerintem biztos, hogy attól, mert mindig is fekete volt, csak mostanában sokat b*sztatja a macsekot ő meg mindig ad az orrára! :S
2012. jan. 15. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
semmi köze a macskának hozzá...hacsak nem a sebhelyekről beszélsz, a teljes orra a macskától nem vált színt
2012. jan. 15. 16:44
 4/9 A kérdező kommentje:
de nem a teljes orra rózsaszín, hanem ilyen karcolás féleségek vannak rajta, egyszer láttam is, hogy egy picit vérzett is neki..
2012. jan. 15. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Hallottál már a 'hóorr'ról?
2012. jan. 15. 16:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még róla! De ez mitől van?
2012. jan. 15. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
A kutyád valószínüleg váltóorrú ami azt jelenti h minél hidegebb van annál világosabb. Az tény h sokkal szebb a fekete de a rózsaszín is sok golddennek van. A macskakarmolástól lehet benne pár rózsaszín csík, az nem tűnik el általában csak ritkán. "A" vitaminos injekcióval lehet visszafeketíteni de nem ajánlott, inkább tenyésztők szoktál kiállításra.
2012. jan. 15. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Táplálékkiegészítővel, vagy tápváltással egyszerűen meg lehet oldani, keress pigmentációt segítő tápot.

Vagy tudom ajánlani a pigment plus nevű készítményt. Ezt direkt erre találták ki.

2012. jan. 15. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak szépséghiba. Ne is törődj vele.
2012. jan. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!