Kihívtuk a dokit a kutyához, mert állandóan bepisil. Egy 14 hetes baegleról van szó! Azt mondta nincs felfázva, mérjük le mennyit iszik. Mivel most 10 kiló, ezért 1 liternél nem ihatna többet?
Nem giszem hogy lépcsőzéstől lenne. valami húgyuti bajra gondolok itt.Az én spánielemmel is ezt volt hogy fekve maga alá pisilt aztán a doki azt monda hogy valami húgyuti gyulladása van és kapott rá gyógyszer. Azóta nincsen gomnd elmúlt.
Szerintem vidd el egy másik dokihoz!
14 hetes kutyát nem kéne lépcsőztetni a 4. emeletre
mennyit sétál egy nap és milyen időközönként?
A labradorom is ugyanilyen volt, 3-4 hónapos kb. 10-15 percenként bepisilt. Igaz, fekve azért nem. Fél éves korára elhagyta, ma már simán nyüszög, ha ki akar menni a kertbe elvégezni a dolgát.
Szerintem nincs semmi baja, csak eleve viszonylag kisméretű kutya, nagyon kicsi a hólyagja és nem tudja sokáig tartani.
Ha idővel nem javul a helyzet, akkor talán szervi probléma, de ennek kicsi a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!