Egy Bullterriertől megijednek a buszon (vagy ilyesmin)?
Csak mert szeretnék egy bullterriert és nem szeretném ha megijednének tőle.
Köszönöm a válaszokat
Én nem ilyednék meg! :)
A német juhászommal amikor megyek buszon, bár szájkosár van rajta, állandóan szidnak és mindig megijednek tőle az emberek. De a múltkor egy kis vizslától is szinte sokkot kapott egy idős nő. Arra számíts, hogy az emberek azon fajtája, akik max. csak a szomszéd kertben kikötve tudnak elképzelni egy kutyát, utálni fognak. Sajnos elég sok ilyen van.
De ez ne rettentsen vissza és nyugodtan vidd buszon a kutyád, jogod van hozzá és a kutyának is jó, ha megszokja.
"M.O.-on nincs a veszélyes fajták között,tehát ha ki hívják a rendőrt körberöhögi.."
Mik a "veszélyes fajták" egyébként? Van erről valahol valami lista?
Köszönöm.A NÉMETJUHÁSZOSNAK SOK ERŐT KÍVÁNOK!!!!!!!
Én ugy hallotam az egyik 101 nagykutyában hogy az első harapó a NÉMETJUHÁSZ második a CSAU CSAU harmadik a golden retriever nem tudom hogy ez mnnyire igaz.
(Német juhászos vagyok :))
Részemről semennyire sem igaz ez, a kutyám egy nagyon bújós, kutyáknál is inkább omega-típus, szinte boci szemű eb. Vicces róla, hogy még a legyeket sem szokta megölni, csak kergeti őket. :)
ma 19:51
Még szép, hogy az nj van az első helyen.
1. ebből van a legtöbb kutya talán.
2. amelyik kutyának áll a füle és fekete -barna, az nj az emberek szerint.
Ezt a fajtát fogom választani.Nagyon cuki a his orruk :)
De szerintetek egy szuka bullnak jó a MARCIPÁN NÉV?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!