Holnap vihetem kutyaoviba?
Ha látszólag jól van, nem sír miatta reggel, rendesen használja a lábát, akkor nyugodtan viheted, max nem fog annyit, vagy olyan gyorsan szaladgálni.
Biztos élvezni fogja! A mienket szinte el se lehet rángatni onnan :)
Szerintem is viheted, ha látod rajta, hogy nem fáj már neki :)
Utolsó! Neked mi bajod van?
Nem csak a szocializációról szól a kutyaovi, ez nagy tévedés.
A kutyasuli alapjait tanulják, mint behívás, láb mellett követés stb.stb. Gyakorlatilag ugyanazt, mint a kutyasuli kezdetén.
Mi ezzel a problémád? Én speciel kezdő kutyatartó vagyok, soha nem volt még kutyám és jó, ha van szakértő segítség.
A kutyaovi minden kutyának kellene, mivel az utcán sajnos főleg rosszul szocializált kutyákkal lehet találkozni. Az előttem szóló két kedves embert (ma 17:04 és ma 16:54) csak szánni tudom.
Emellett a legalapabb dolgokat is segítenek megtanítani a gazdáknak, hogy ne kezelhetetlen ebeik legyenek a későbbiekben. A 6-12 hetes korukig tartó időszak a legfontosabb a kölykök életében szellemi fejlődésüket tekintve.
Én már rájöttem, hogy nem volt felesleges. :) Négy éves a kutyám, jártunk oviba és hidd el, sokkal szebben, finomabban kommunikál a fajtársaival, mint azok a kutyák, akik nem jártat. És ez általánosságban igaz minden ismerősöm kutyájára, akiket már kölyökkorban komolyan szocializáltak azzal, hogy mentek vele oviba.
Egyébként ha nem ismered, hogy milyen a kutyaovi, semmit nem tudsz róla, milyen alapon fikázod?
Sztem ez minden, csak nem flancolás.
Ami pedig az anyagiakat illeti.. Hát én 6000Ft-ot fizettem 24 alkalomra. Még ha nem is tanultunk volna semmit, ennyi pénzt még akkor is megér, ha a kutyám nyugodt körülmények között, zárt területen játszik másik kutyával, amíg behívható nem lesz..
M.-H. Alexandra:
Hol van ilyen olcsón ovi? Vagy ez már évekkel ezelőtt volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!