Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet golden retrievert kicsi...

Lehet golden retrievert kicsi kertben tartani?

Figyelt kérdés
Van egy 2 emelet + földszintes házunk, bent is lenne, de főleg kint. Az udvar nem túl nagy, de rendszeresen sétáltatva lenne. Megfelelne ez a kutyának? Nem lenne túl rossz neki?
2012. jan. 14. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Panelban is tartanak goldit, ha rendszeresen viszed sétálni/futtatni, lemozgatod, akkor megfelel neki :)

A lépcsőzéssel viszont vigyázni kell! Amíg fejlődik, érdemes adni neki zöldkagyló kivonatot (ez védi az izületeit) és a lehető legkevesebbet kell engedni, hogy lépcsőzzön...

2012. jan. 14. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van. Egy éves korig nem is lenne szabad nagy testű kutyáknak komolyan, napi szinten lépcsőzniük. A zöldkagyló is fontos és nagyon jó. :)

Még azt hozzátenném, hogy agyilag is le kell fárasztani a kutyát, ez talán még fontosabb is, mint a fizikai és minél többször kellene más kutyákkal találkoznia.

2012. jan. 14. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Amég kicsi nem is hagynám lépcsőzni, vagy legalábbis nem sokat. A középső szinten, ahol a nappali és a konyha is van, nagy helye lenne, plusz ott van a hátsó ajtó, ahol lépcsőzés nélkül ki tud menni az udvarra. A fárasztással szerintem nem lenne gond, itt sok kutya van, és sétáltatás során találkoznának, és nekem is van egy másik kutyusom, csak ő a másik házba, de itt van nagyon közel, biztos vele is sokat játszana. :)

Zöldkagyló kivonatról még nem hallottam. Állatkereskedésekben lehet kapni?

2012. jan. 15. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Állatkereskedésben nem láttam még zöldkagyló kivonatot.

Állatpatikában kapsz, vagy pl. én innen rendeltem:

[link]

Vetri Care GF600 a neve.

2012. jan. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!