Lehet golden retrievert kicsi kertben tartani?
Panelban is tartanak goldit, ha rendszeresen viszed sétálni/futtatni, lemozgatod, akkor megfelel neki :)
A lépcsőzéssel viszont vigyázni kell! Amíg fejlődik, érdemes adni neki zöldkagyló kivonatot (ez védi az izületeit) és a lehető legkevesebbet kell engedni, hogy lépcsőzzön...
Az előzőnek igaza van. Egy éves korig nem is lenne szabad nagy testű kutyáknak komolyan, napi szinten lépcsőzniük. A zöldkagyló is fontos és nagyon jó. :)
Még azt hozzátenném, hogy agyilag is le kell fárasztani a kutyát, ez talán még fontosabb is, mint a fizikai és minél többször kellene más kutyákkal találkoznia.
Köszi a válaszokat! :)
Amég kicsi nem is hagynám lépcsőzni, vagy legalábbis nem sokat. A középső szinten, ahol a nappali és a konyha is van, nagy helye lenne, plusz ott van a hátsó ajtó, ahol lépcsőzés nélkül ki tud menni az udvarra. A fárasztással szerintem nem lenne gond, itt sok kutya van, és sétáltatás során találkoznának, és nekem is van egy másik kutyusom, csak ő a másik házba, de itt van nagyon közel, biztos vele is sokat játszana. :)
Zöldkagyló kivonatról még nem hallottam. Állatkereskedésekben lehet kapni?
Állatkereskedésben nem láttam még zöldkagyló kivonatot.
Állatpatikában kapsz, vagy pl. én innen rendeltem:
Vetri Care GF600 a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!