Honnan érdemes bullterriert venni?
Figyelt kérdés
Nézegettem kennelek oldalait de ott nem találtam eladó kutyákat. Meg még az lenne hogy hol lehet OLCSÓN bullterriert venni?2012. jan. 12. 18:26
1/18 anonim válasza:
VATERA vagy valami ilyesmi neten.
2/18 A kérdező kommentje:
de abban nemigen bízok. jobb lenne ha valami tenyésztőtől lehetne venni. már néztem amúgy a vaterát, de köszönöm:)
2012. jan. 12. 18:29
3/18 anonim válasza:
természetesen ne a vateráról..ott van a szaporítók tárháza.. [link]
itt nézelődj..:))
4/18 anonim válasza:
ja és olcsón?az mit jelent? :) neked mi a drága?
5/18 A kérdező kommentje:
köszön a választ:) amúgy 50ezerért láttam vaterán. ha ott 50 akkor a tenyésztőktől gondolom még drágább. de ebben a mostani anyagi helyzetben főleg. még az 50 is sok. 25ezer körül, de ha ez már parasztság h csak ennyit adnék ki érte, akkor se kövezzetek meg, mert nkm ez nagy álmom szóval inkább akkor gyűjtögetnék még.
2012. jan. 12. 18:39
6/18 anonim válasza:
hát valóban ez nagyon kevés..szerintem gyűjtögess,és kb. olyan 80 ezer forintért kapsz egy tk-s szép kiskutyát,hobby célra :) de ha egy nagyon kezdő tenyésztővel van dolgod,akkor lehet olcsóbban is kaphatsz..de inkább gyűjtögess egy normális kutyáért :)
7/18 anonim válasza:
Hát figyelj, minőségi kutyát olcsón nem fogsz venni.Tenyésztőtől minőségit kapsz, törzskönyvvel, és az legalább tuti oltva féregtelenítve van. Én ajánlom a tenyésztőt, van ahol 20-30ért is kapsz
8/18 anonim válasza:
[link] tudom ez jófogás nem lehet benne bízni,de azért gondoltam belinkelem,hogy lásd :)
9/18 A kérdező kommentje:
a tenyésztő az már 100%. másba nem bízok. nem szeretnék semmi olyan "selejtes" kutyát venni ami pont akkor hal meg amikor a legjobban megszeretem mer a hülye vaterás(szaporító) ember testvéreket párosított
2012. jan. 12. 18:45
10/18 anonim válasza:
Ha igazán drága kutyát szeretnél, akkor vegyél nyugodtan szaporítótól, a bullterrier igen problémás fajta, bőrproblémák, allergia, idegrendszeri, mozgásszervi problémák igen gyakoriak a fajtában. Ha szaporítótól veszel kiskutyát jó eséllyel egy vagyont hagysz az állatorvosnál.
Ha viszont szeretnél egy egészséges kutyát, akivel nem kell állandóan a dokihoz rohangálni, akkor megbízható tenyésztőtől veszel törzskönyvezett kölyköt.
Itt van pár jó kennel, nem biztos, hogy mindegyikben van most eladó kölyök, de egy jó kutyára várni kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!