Mennyibe kerül egy Amstaff kölyök törzskönyvvel, tenyésztőtől?
ma 12:07
Nem,az a baj,hogy ahogy a mondás tartja,a hülyék mindenben holtbiztosak...
Nekem neves tenyészetből származó,TK-s kutyám van,csak tudom,mennyiért vettem bameg.M.-H. Alexandrának igaza van,3O-ból az oltások,a chip,a TK meg a kölyöktáp nem jönne ki.Hobbicélra is legalább 6O-8O egy kutya.
Megvagytok áldva ezzel a szaporitós szöveggel, tutti akik itt villognak a kutyájukal egyik sem vette 80-100 ezerért. Attol hogy valaki nem kiállitás győztes szülőktöl veszi a kutyákat még nem biztos hogy szaporitó , és simán lehet 30 ért venni féreghajtva és az elő oltást te adatod be ;)
na de ugye itt mindenki 100 kutyával rendelkezik ugyhogy én kérek elnézést :D
Na, akkor erről ennyit. Engem aztán nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem, hogy mennyiért vettem a kutyámat. Amúgy nem értem mi olyan hihetetlen ebben, hogy vagyunk itt páran, akik nem szaporítótól vettek kutyát, hanem áldoztak rá pénzt, hogy rendes helyről legyen?
A szaporító fogalmával pedig nem vagy tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!