Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy Amstaff...

Mennyibe kerül egy Amstaff kölyök törzskönyvvel, tenyésztőtől?

Figyelt kérdés
Nézegettem a különböző kennelek weboldalait, de árat sehol nem találtam, annyira pedig nem aktuális még a dolog, hogy telefonálgassak.
2012. jan. 12. 15:45
1 2
 11/16 Tyler913 ***** válasza:

ma 12:07

Nem,az a baj,hogy ahogy a mondás tartja,a hülyék mindenben holtbiztosak...

Nekem neves tenyészetből származó,TK-s kutyám van,csak tudom,mennyiért vettem bameg.M.-H. Alexandrának igaza van,3O-ból az oltások,a chip,a TK meg a kölyöktáp nem jönne ki.Hobbicélra is legalább 6O-8O egy kutya.

2012. jan. 22. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
26%

Megvagytok áldva ezzel a szaporitós szöveggel, tutti akik itt villognak a kutyájukal egyik sem vette 80-100 ezerért. Attol hogy valaki nem kiállitás győztes szülőktöl veszi a kutyákat még nem biztos hogy szaporitó , és simán lehet 30 ért venni féreghajtva és az elő oltást te adatod be ;)

na de ugye itt mindenki 100 kutyával rendelkezik ugyhogy én kérek elnézést :D

2012. jan. 23. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Na, akkor erről ennyit. Engem aztán nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem, hogy mennyiért vettem a kutyámat. Amúgy nem értem mi olyan hihetetlen ebben, hogy vagyunk itt páran, akik nem szaporítótól vettek kutyát, hanem áldoztak rá pénzt, hogy rendes helyről legyen?

A szaporító fogalmával pedig nem vagy tisztában...

2012. jan. 23. 11:47
 14/16 compactegon ***** válasza:
mi 40-ért (+10e maradék oltás és táp) vettük a kutyit egy éve TK-vel. küllemhibás, de én lesz&rom a törött farkat. simán ki lehet fogni tenyésztőtől (pl az Imperial kennelből is árultak törött farkút 30-ért törzskönyvvel) olcsóbban kutyát.
2012. jan. 23. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Kisebb tenyészetekben, nem champion vérvonalú törzskönyvvel kb 40-50 000. Ugyanabban a tenyészetben persze találsz 100 -150 000 ft-ért champion szülőktől. Sajnos, mivel túltenyésztett fajta, nagyon lent van az ára. Ne halgass olyan emberekre, akik csak az of Fianna, Backwoods, Hörcsögfalvi, Imperial, Rockstone mestertenyészeteket ismerik. Vannak halandó emberek számára is kiváló tenyészetek elérhető áron. ;)
2012. febr. 15. 14:40
 16/16 Srajmund válasza:
A kölykök első, és második féreghajtó pasztája kb. 1500 Ft-ba kerül az első oltásuk kb 4500 Ft, a kaja amit megesznek kb. 8000 ft (Ez ACANA tápot jelent ami prémium minőségű). Ezek persze kölykönként értendőek. www.amstaffsuburban.com
2012. dec. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!