Miért pisil be újra 7 hónapos kutyám? /angol bulldog/
Ha ugyanolyan szép a vizelete, mint máskor, akkor az előttem szólóéké a pont.
Viszont ha a viselkedésében és/vagy a vizeletében is látsz valami furcsát, jobb, ha látja egy állatorvos, lehet egy felfázás, vese-probléma, akármi. Nem kell kétségbeesni, csak legyél figyelmes és talpraesett.
Szia!
Bocsi, hogy ide írok, de nekem is ez a problémám.
Az én kutyám is 7 hónapos és 4 hónapos kora óta szobatiszta, semmi pisi se volt. Most egy 2 hete kezdte el, hála nem sűrű, heti max 1-2×, de bepisil. Eddig mindig jelezte, mostanság meg arra leszek figyelmes, hogy nyalogatja a fütyiét és becsurog, de nem tudom, hogy miért. Tudja jól, hogy rosszat csinál, mert amikor észreveszem látom a kutyán, hogy szégyenli magát. Bele szotam nyomni az orrát, és rácsapok a fenekére egy jelzés értékűt, hogy tudassam vele, hogy egyálltalán nem tetszik. Napi 3-4 sétál, ebből minimum kettő 1-1,5-2 óra. /vizsla/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!