Mi történhetett a kutyussal?
Rokonom kutyájáról lenne szó. Sajnos elpusztult, de nem tudjuk mitől. A történet a következő:
...reggel még ott futkosott a lábunk alatt, semmi látható jelen nem volt annak, hogy 3 óra múlva megdöglik. 09:00 körül kiment a kertbe, le hátra a fészer felé. Mivel nem ő az egyetlen házőrző, így feltűnt, hogy nincs körülöttünk, nincs láb alatt. Megkerestük hát, a farakás mellett feküdt, még élt, de látszott rajta hogy baja van. Mintha wc-znie kellett volna, de nem tud (az volt az a hely, ahova lejártak). Csak feküdt ott, maga tehetetlenül. Úgy lett felemelve, a lábait sem mozgatta, mint egy darab kő. 10:00-11:00 körül felvittük a teraszra, a székre, ott feküdt, de nagyon rossz állapotban volt. Alig mozgott már valamit, nagyon szomorú volt, mintha tudta volna. Délre már el is pusztult.
Ismerősök szerint bélcsavarodást kaphatott. Szerintetek? Olyan rossz volt, hogy nem lehetett már tenni semmit. Köszönöm a válaszokat!
A kutya elpusztult. A leírt tünetek az itt olvasóknak nem sokat mondhatnak, mert egy orvos is azt közölné, látatlanban nem tud mit mondani.
Ha megtudnád, mi volt az oka, akkor sem lehet már feléleszteni a kutyát.
Teljesen felesleges találgatni. Pontosat csak egy boncolás után tudna akár orvos is mondani.
Mérgezés, bélcsavarodás ami először eszembe jutott, de még számos más oka is lehet.
Amúgy én is mentem már az éjszaka közepén taxival az ügyeletes állatkórházba. Nincs lehetetlen, ha az ember tényleg aggódik a kutyájáért...:(
Én is falun lakom,10km-es körzetben fél tucat állatorvos egzisztál...igaz nem hordom őket egyikőjükhöz sem.
Mivel 2 "fogadott állatorvosom" van,apa ás lánya igaz ők 30 km-re rendelnek a lakásomtól de még is hozzájuk járok mert megbízok bennük.
Én úgy választok kutyáimnak orvost mintha saját magamnak vagy családtagjaimnak választanék.
Az pedig,hogy ünnepnap vagy éjszaka sem számít,minden nagyobb városban van állatkórház non-stop ügyelettel...
"Mérgezés, bélcsavarodás ami először eszembe jutott, de még számos más oka is lehet."
Ha ez neked nem kielégítő válasz, akkor sajnálom, nem tudom mit vársz. Ha elvittétek volna boncolásra, akkor talán kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!