Szerintetek melyik a legnépszerűbb kutyafajta 2011-2012-ben? Nektek milyen kutyátok van?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket csak egy-egy fajta nevét írjátok "fejenként"( ELŐSZÖR A SZERINTETEK LEGNÉPSZERŰBB, azután a saját kutyátok fajtáját), megjegyzés nélkül! :) Minden válaszolónak megy a zöld kéz, szerintem a legnépszerűbbek közé tartoznak az ölebek(pl: csivava,yorki), Staffordshire terrier, Beagle, Francia bulldog.2012. jan. 11. 09:57
21/27 anonim válasza:
én úgy vettem észre hogy Győrben a Westie a legelterjedtebb
nekem egy menhelyi keverék kutyusom van :)
22/27 anonim válasza:
Legnépszerűbb: Amstaff
Enyémek:
Német juhász-husky keverék
Nyugat-Szibériai Lajka
Border Collie
23/27 anonim válasza:
Szerintem a legnépszerűbbek a szoba cirkálók :D
Nekem bullterriem van (7hetes) meg egy bison havanese (nem így írják nem tudom h hogy :D xDD)
24/27 gy.bogi válasza:
kistestű: yorki, havanese
közepes: spánielek
nagytestű: német juhász,golden,labrador, amstaff
nekem:yorkim,westim,nápolyi masztiffom van
26/27 anonim válasza:
Ja és előző vagyok nincs kutyám
27/27 anonim válasza:
Yorki a legnépszerűbb. Nekem:8 káj és 5 IR farkas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!