Nektek milyen kutyátok van? Ha nincsen milyet szeretnétek?
Írd meg mit szeretsz benne és mit nem! +kor
Én egy golden retrievert szeretnék de még nem lehet :(
Köszönöm
13/L
most panelba lakok még a szüleimmel, van egy bichon frise-m 10 éves és a tesómnak egy havanese de őt is úgy imádom mintha a sajátom lenne :)
német juhászt szeretnék meg vmi menhelyi kutyust aki közép vagy nagy testű ,persze csak akkor ha kertes házba költözök ami nem most lesz de már várom nagyon :D
Labrador keverék, Kevin, kb. 9-10 éves, ő nálunk a bölcs öreg.
Betti vizsla, és talán agár keveréke, 3 éves, ő egy kis bohóc. A legjobb barátja Tappancs, szintén vizsla keverék, 2 éves. Benne azt szeretem a legjobban, amikor mélyen a szembe néz, és az ölembe hajtja a fejér. Képes ilyenkor órákig mozdulatlan lenni.
Van egy mentett bolognese, Chester, 3 éves. Ő az a kis mindenlébenkanál.
És az idegilenesek:
Nelli, a 3 éves tacsi keverék. Imádom azt a kis kerek tacskós fenekét, a lábai meg olyan rövidek, hogy kis híján a földet súrolja a hasa.
Nudlika, középkorú tacsi keverék. Irtó muris fülei vannak, olyan mint egy egérke. Görbék az első lábai, így a járása is imádnivalóan cuki.
Hancsik, yorki keverék, ő is középkorú. Eszméletlen szép tekintete van, mindig sikerül valamit lecsalnia vele az ebédlőasztalról.
Abu, csivav keverék, két éves forma. Ő az új fiú, még nevelésre szorul. Igazi móka miki.
ma 19:18 vagyok.
Ha tőlem kérdezed,hogy miért szuka kutyám van,akkor a válasz:
mert mindig szerettem volna egy kislányt.Ő volt a legédesebb,és első látásra beleszerettem..:D
De én nem vagyok sem tenyésztő,sem szaporító,így nemsokára ivartalanítjuk majd..(remélem ezzel nem csinálunk hülyeséget,de nem akarunk sok kiskutya gazija lenni később)
Nekem még nincs kutyám, de szeretnék egy konkrét kutyust. Blackynek hívják, 8 éves fekete német juhász kan kutyus, ismerem is személyesen már 2 éve. Mit szeretek benne? Én nem a tulajdonságait szeretem, hanem Őt magát, azért szeretem mert Ő az egyedi és utánozhatatlan Blacky :) Egyébként rendkívül ragaszkodó, bújós kuty, bár az idegeneket nem szívleli. Ő az:
Nekem van egy havanese kutyusom panelban lakunk Szofinak hívják áprilisban lesz 2 éves. :)
Mindennél jobban szeretem :) Imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!