Mit etessek kutyáimmal hanem is állunk a legfényesebben? És van 12db? 1Magyar agár 1Dán dog többi keverék talált kutya!
BOCCS ELSZURTAM MINDEN NAP ESZNEK KIVÉVE EGY NAPOT NEM
MINDEN MÁSNAP SÉTÁLNAK! CSAK FEL IDEGESÍTETTÉL!!
ja és mellesleg ez a rottweiler 7éven keresztül főtt krumplit kapott semmi mást!
oké az igaz hogy nem foglalkozok eleget velük de amannyit birok foglalkozok a fél napóm az állatoké és a kisfiamé együtt csinálunk mindent hogy tanulja meg mi a jó gazda kötelessége! vagy valami olyasmi hát szerintem tökéletes gazda nincs! én ki merem jelenteni hogy a jók kőzé tartozok!
Ma elmentem az egyik helyre ahóva adtam egy kutyót bigyónak hívták sajnós csak hívták mert elütötte egy kamion 2évig élt velem itt született lett gazdája 3 hónpig! ez így jobb?
PEDIG DE FELNŐTT VAGYOK 12DB KUTYÁM VAN ! AZ TÉNY HOGY NEM VAGYOK AZ AZ IGAZI KEMÉNY EMBER! NEM IS SZERETNÉK AZ LENNI!
! JÓ MOST AKKOR LE ÍRÓM MINDEGYIK KUTYÁT!
VAN A 1DÁN DOG
2 MAGYAR AGÁR MIND KETTŐT VETTÜK!A TÖBBIT TALÁLTAM
3VAN EGY JACK RUSSEL ÉS STEAFFORD KEVERÉKEM
4 VALAMI PULI DOKI AZT MONDTA FAJTATISZTA DE NEM HISZEM VALAMI NEM STIMMEL VELE
5EGY ÖREG NÉMET JUHÁSZ-HUSKY KEVERÉK
6EXTRA KEVERÉK 2KG AZ EGÉSZ KUTY ÉS MOST KÖVÉR
7NEM TOM MI LEHET KB 15KG
8KÖZÉP ÁZSIAI ARGENTI DOG KEVERÉK TÖBB MINT 80KG
9A ROTTWEILER
10 NEM TUDOM MI
12 FAJTATISZTA SKÓT JUHÁSZ
JA ÉS VAN 5 LOVAM
MEG 1MACSKÁM
DE BÍZOM BENNE HOGY EZEKET NEM KELL LEÍRNÓM!
ÉN OLYAN EMBER VAGYOK AKI KÖNNYEN ÁTUGORJA AZ AKADÁLYOKAT PÖRGÖK MINT EGY HÜLYE ÁLLANDÓAN!
AZ IGAZ!
A fajta jellegű keverékek esetében írj egy e-mailt a fajtamentőknek. Írd le, hogy 12 kutyát próbálsz tartani és ha tudnak segítsenek. Ők nem adják rossz helyre a kutyát, nyugodt lehetsz. Hány szuka a 12-ből? Remélem nem szaporodnak.
Kajában pedig... nem tudom. Mi is főzünk és táppal etetünk olyan 40-60% arányban. De hogy a válaszoljak is
még sohasem próbáltam, de ha nincs más jó, plusz elég olcsó és házhoz hozzák, ami autó hiányában nem árt.
olcsó tészta, szintén házhoz szállítva.
Talán a legolcsóbb táp.
egyáltalán nincs benne hús.
Ha adsz mellé valami húst nekik,akkor lehet jó.
Mennyit tudsz egy zsákra szánni?
Ez sokkal jobb táp,bár kicsit drágább:
Kennel kost 30kg-os kutyának kell belőle napi fél kg. 5850Ft/15kg ez elég akkor 30napra egy 30kg-os kutyának az 195Ft naponta.
Arion bravo crok 30kg-ra kell napi 300g, 20kg-s zsák 7000Ft.Majdnem 67napra elég, napi költség 105Ft körül van.
Susa kroki 5500Ft/20kg 420g naponta/30kg kb 48napra elég 115Ft/nap.
Outdog 100, 4490Ft/12kg, 20kg-os kutyára napi 61 Ft (a többi 30kg-ra van számolva, összehasonlításként az arion 20kg-os kutyára napi 74Ft)
Romeo (aldi) 899ft/3kg, 30kg-os kutyára napi Na ezt most nem találom, de valamivel olcsóbbra jön ki, mint az outdog 100. Ha arra járok legközelebb megnézem.
Nem a legjobb, de: ha van pékség, kenyérgyár a közeletekben próbáld meg elkérni a száraz kenyeret, zsemlét, péksütit, amit már nem tudnak eladni (szomszédunk régen ezt csinálta) és ezeket forróvízbe beáztatva, táppal vagy hússal összefőzve adhatod nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!