Van egy kutyusom és az udvarunkon áll az autónk de a kutya levizeli a felnit, a gumit és még a karosszéria is olyan néha. Mit csináljak vele? Káros e ez az autónak? (Normális válaszokat)
Káros bizony. Ásványi anyagokat tartalmaz a vizelet.
Meg lehet tanítani a kutyának, hogy az autót ne vizelje le.
Nekem az egyik sarkalatos elvárásom a kutyáimtól, hogy autó, kapu, virág nem levizelendő. Ezt tanulják kicsi kortól.
Ha látod, hogy emeli a lábát az autónál, egy 2 decis műanyag flakont, amiben zörgős kavicsok vannak, dobj hozzá.
Vagy, ha ügyes vagy gumival ,papírgalacsinnal találd el a hátsóját.Valahogy érje kellemetlen érzés, amikor az autót akarja jelölni.
Akár egy nagyon erős NEM -et is mondhatsz hozzá.
Nekem könnyű dolgom volt, mert az első pórázas sétáknál a kanjaimat már egy nemmel elhoztam a tiltott helyektől. Eleve oda sem szagolhattak. Nálam az autó mellett úgy elmegy a kutya, mintha ott sem lenne.Idegen autó is bejárt parkolni sok ideig az udvarban, de ebek jól szerepeltek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!