Ha egy kóborkutyát befogadok, az élete végéig csak az alkalmat fogja lesni, hogy mikor szökhet ki, és mindíg az utcára vágyik?
Figyelt kérdés
Mert ez a tapasztalatom, volt már 2-3 ilyen kutyám, amelyiket befogadtam, és egy óvatlan éjjel elszökött, azóta se láttam.2012. jan. 9. 20:38
11/12 anonim válasza:
Nekünk is utcáról befogadott kutyánk van,nagyon bánthatták.Van egy társa is,őt 5 éve kaptam.Egyszer véletlen nyitva maradt a kapu,és nem mentek ki rajta.Az 5 éves be volt tanítva,és megszokott állni a kapu vonalába.Ezt látta a befogadott is,és követte a példáját...
12/12 anonim válasza:
Nagyszüleim jópár éve befogadtak egy egy év körüli keverék kutyust az utcáról. Semmi gond nem volt vele, aztán az első (mióta náluk volt, első) tüzelésénél elcsavargott, de hazament. Szerencsére nem lettek kiskutyák. A hátsó kapu, ahol kiszökött, meg lett csinálva, hogy ne férhessen ki, és némi győzködésemre ivartalanítva lett a kisasszony, azóta eszében sincs elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!