Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 hónapos Amerikai pit bullter...

4 hónapos Amerikai pit bullterrier kutyám lesz, mit kellé tudni róla?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 08:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mire vagy kíváncsi? Kicsit pontosabban is megfogalmazhatnád a kérdésed...
2012. jan. 9. 08:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Elsősorban arra hogy milyen kutya? tényleg igaz hogy agresszív? Bent tartható e?Kertes házban lakunk, de szeretném ha bent lehetne. Mennyire tűri meg a gyerekeket? Van egy másfél éves kislányunk. És hogy mennyire nevelhető?
2012. jan. 9. 09:00
 3/15 anonim ***** válasza:

Olvass utána annak, hogy milyen kutya, beszélgess tenyésztőkkel, anélkül eszedbe ne jusson magadhoz venni! Nem jtáékkutyát viszel haza, hanem egy pitbullt.

Lakásba egyébként teljesen jó, a többi dolog (agresszió, gyerek) pedig kizárólag a neveléstől függ. Amire nagyon, de nagyon szüksége van, az a határozott és szakszerű nevelés. Ha nem vagy elég erős hozzá, elkényeztetnéd, nem tudnál erélyesen bánni vele, akkor felejtsd el.

2012. jan. 9. 09:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen téren nem ismerek egyet sem, ezt találtam róla a neten:

[link]

Milyen célra szeretnétek kutyát? Örző-védő? Nekem bullmasztiffom van, ő örző-védő, imádja a gyerekeket, benti tartásra kifejezetten alkalmas, imád velünk lenni.

Következetes neveléssel, határozott fellépéssel nem nehéz vele bánni.

2012. jan. 9. 09:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem tudod milyen kutya,mit várhatsz tőle,stb és bevállalsz egy ilyen kutyát lakásba egy kislány mellé ?!

Duplán gratulálok ! Felelős ebtartás,ezért tartunk ott,ahol...csak aztán benne ne legyetek a híradóban,hogy szétszedte a gyereket...pedig olyan barátságos és aranyos volt a kis kutyuli. Az ilyen felelőtlen,tájékozatlan parasztok visznek haza,kígyót ,skorpiót,pitbullt meg miegyebet.

2012. jan. 9. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg minden tudnivaló van a fajtáról, előzetes utánajárás nélkül inkább ne vegyél!

ez is pl. egy jó cikk, ajánlom végigolvasni: [link]

ez pedig egy jó kis fórum: [link] nem kizárólag pitesek vannak, mivel a súlyhúzó egyesületé, de mivel ezt a sportot főleg pitekkel űzik, nagyon sok pites van fenn.

2012. jan. 9. 09:19
 7/15 Robi.88. ***** válasza:
12%
4 honaposan nem késo a gazdi valtas??
2012. jan. 9. 09:23
 8/15 A kérdező kommentje:

a9.18-as válaszolónak: épp azért kértem véleményeket, hogy ne legyek tudatlan.Szerintem 1 hónap alatt,amíg hazahozom a kutyát, meg tudok róla tanulni mindent.És miután volt már egy amerikai staddorshire terrierem, talán nem vagyok annyira tapasztalatlan.Nem kell rögtön lehúzni az embert!

Aki meg válaszolt, köszönöm a választ!Nem feltétlenül örző-védőnek,csak hogy legyen a családban, de mindig roti vagy bulldog kutyáink voltak.

Most minden második nap átmegyek a kutyához, hogy barátkozzon velem,és ne legyen gond vele amikor elhozzuk ismerjen már.Szerintetek ez jó ötlet?

2012. jan. 9. 09:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha mindenképp el szeretnéd hozni a kutyust, tegyétek meg minél előbb.

Nem tudom, hogy milyen helyen van most, de irtó sokat kéne fordítani a szocializációjára! És most (is) nagyon fontos szakaszban lenne!

2012. jan. 9. 09:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha értenél a kutyákhoz, akkor tudnád, hogy ilyen ki tudja honnan szalajtott vadidegenektől kell informálódni, akik ide tévednek, hanem szakirodalomból, szakemberektől.
2012. jan. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!