Egy kutya fajtájára lennék kíváncsi. Fekete színű, nagy termetű (medveszerű) nagyon tömött, puha fekete szőre van. A Nagyerdőben láttuk sétáltatni Debrecenben. Milyen fajta lehet?
Figyelt kérdés
Valószínűleg elég ritka fajta, még sosem láttam ilyen típusú kutyát. Biztos, hogy nem fekete németjuhász, annál tömzsibb felépítésű.2012. jan. 8. 20:32
11/16 A kérdező kommentje:
Megtaláltam! Svéd Lapphund:))
2012. jan. 9. 00:10
13/16 anonim válasza:
Hát a Svéd Lapphund egyáltalán nem medveszerű, szerintem ezzel a kifejezéssel lett mindenki félre vezetve. :-) Mikor medvét említesz, mindenki kerekebb fület és kerekebb fejet képzel maga elé. :-)
14/16 A kérdező kommentje:
Hmm nem a fejformájára gondoltam, de hogy őszinte legyek, egy TV műsorba találtam meg végülis, amikor nagy puha plüssmaci kutyát említettek:D
2012. jan. 9. 07:17
15/16 anonim válasza:
Igen svéd lapphoundról van szó. Debrecenbe kettő vagy három kutya van ilyen. Rendszeresen a Békás-tó környékén sétálnak, vagy a gyógyfürdőnél. Nem medveszerűek, de nagyon barátságosak. Tenyészpár amúgy, plusz egy kölykük.
(Debrecenben lakom, gyakran látom őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!