Ha sétáltatom a kutyám, és oda engednek egy idegen kutyát, aki rátámad, Ő védi magát, leszek én hibás?
Figyelt kérdés
Az enyém enyém nem agresszív, de megvédi magát, az tuti. És, ha sokan elengedve sétáltatják a réten a kutyájukat(jó, én is, de nem engedem elrohanni 50-100 métert más idegenekhez) és ha az én kutyámhoz oda jön egy idegen kutya, akkor ha rátámad, tuti védené magát az enyém.
Ilyenkor, engem felelősségre vonhatnak?
2012. jan. 8. 11:58
1/3 anonim válasza:
Ha a tied pórázon van, egyértelműen a másik kutya gazdája a hibás.
2/3 anonim válasza:
Miért támadna rá? Mifelénk ha agresszív kutyát sétáltatnak, azt pórázon teszik és ahhoz mi se engedjük oda a kutyáinkat, hiszen pórázon van. Ha szabadon van, az azt jelenti, hogy nem agresszív, tehát találkozhatnak. Ha viszont verekedés van, akkor utólag már nehéz megmondani, hogy ki kezdte. Szóval el kell kerülni az ilyen szituációkat!
3/3 anonim válasza:
az én kutyusomat tegnap séta közben egy puli támadta meg, az enyém pórázon volt. nyitva volt a kapu és kirohant a kutya.. egyből neki akart menni a kutyámnak, persze én elé ugrottam és ezt kb. 6-szor eljátszottuk... aztán meghátráltunk. az én kutyám egyáltalán nem támad más kutyákra.. ált. mindig minket támadnak, amiből már kezd elegem lenni... aztán távolabbról próbáltunk ott elmenni és megint kirohant, akkor láttam, hogy ott van a gazdája, aki rá se hederint arra, hogy a kutyája rohan ki mint egy eszeveszett őrült...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!