Hogyan tudnám fogyókúráztatni kutyusomat?
Figyelt kérdés
5 èves tundèri labrador lany kutyusom van,1 eves koraban tortènt egy baleset,egy nehezek ràesett a mellso labara-nem kellett muteni,de kalciumot adagolunk neki meg a mai napig is,egyre hizik,ha futni visszuk 3-4 napig santit,latszik hogy faj a balesetes laba.Keves kajat kap pedig,probalunk neki sotlan zoldseglevest adni,hogy eltelitse,allandoan ehes,habzsol!Varom a tanacsaitokat!Koszonom!2007. júl. 29. 03:33
1/6 anonim válasza:
állatorvos tud diétát összeállítani
jutalomfalatok addig is letiltva, megsajnálni sem szabad!
2/6 anonim válasza:
Kisállatkereskedésekben vannak puffasztott kaják, amik úgy fogyasztanak, hogy kevesebb mennyiség is eltelíti a gyomrukat, főleg, ha valamilyen lével (pl levessel) leöntöd neki. Mér egy kisebb adag és jó nagyra megdagad. Talán csak annyi a hátulütője, hogy utána viszonylag hamar meéhezik újra a kutyus. Ami nálunk leginkább bevált, a kicsit drágább kimondottan LIGHT tápok. Ezektől úgy fogynak, hoyg nem éheznek. Ezeket is leht kisállat kereskedésekben venni, vagy állatorvostól, vagy állatpatikából.
3/6 anonim válasza:
Én is csak a LIGHT tápokat tudom javasolni!De ez ügyben kérdezz meg egy állatorvost.Mert nem mindegy melyiket!Az én csajkutyám is light tápot eszik,mert az ivartalanítás után mégjobban hajlamos lett a hízásra!Meg zabagép is!De nem szabad megszánni!Be kell szigorúan tartani a napi adagot!Az én kutyám így már fél éve tartja a normális súlyát! ;)
4/6 anonim válasza:
Sajnos a legjobb módszer nagyon fárasztó. Többet kell vele futni, mozogni.
5/6 anonim válasza:
Nekem az állatorvos azt mondta mikor ilyen gondokkal küzködtem, hogy elöször is változtassak az etetési módszeren, mert a felnőtt kutyáknak napi 1x kell enni adni. Nem szabad agyonetetni a kutyát. A diétánál pedig 1 héten keresztül csak főtt rizst kellett neki adni. Az elég jól lefogyasztotta a kutyát. A napi 1 étkezésnél sem szabad túlzásokba esni, mert könnyen visszajönnek a kilók.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!