Mi baja lehet a szemének?
Van egy 8 éves uszkárunk és sötétben szinte már egyáltalán nem lát..de már sötétedéskor is bizonytalan:S
Valószínűleg így született mivel még 1-2 évesen semmi gondja se volt,aztán 3-4 éves korában már sötétben nem akart eljönni sétálni, most pedig már gyenge fényben se úgy mozog mint nappal.
Mit tudnánk vele csinálni?Sötétben szinte teljesen kék a szeme..napsütésben pedig szép gesztenyebarna
szia
látta már doki?
én dokihoz vinném és alaposan kikérdezném dologról
Szürke/zöld hályog elvileg műthető nem ?
Az előző linket pedig inkább el se olvastam volna...:(
A szürkehályog (ami a kutyáknál nagyon ritka) műthető, horribilis összegekért. A zöld hályog nem távolítható el.
Sajnos így kezdődik a megvakulás. Én először csak azt hittem, hogy azért nem lát rendesen, mert a szemébe lóg a szőre, ezért feltűztem, majd levágtam. De 6 éves korában kijött a katarakta és a glaukóma egyszerre. Most 9 és fél éves a kutyusom és jól elvan így vakon is.
Elviszem a jövő héten..előző uszkárunk 14 évig élt de még 14 évesen is jobban látott sötétben mint a mostani 8 évesen.:S
Attól félek, hogy tényleg vele született és semmit sem lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!