Már nagyon rég óta szeretnék egy kutyát. Én kis testűt szerettem volna, de ugye azt nem lehet kertben tartani. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy jack russel terrier. Szerintetek ez jó? A kert az elég nagy és meleg fűtött házat vennénk neki!
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 19:59
11/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam olyat, hogy elég neki a kert. Én csak azt mondtam , hogy nagy kertünk van és az nem jelenti azt, hogy én nem vinném sétálni nem játszanék vele stb és nem csak azért választanám, mert a barátnőm mondta
2012. jan. 7. 09:24
12/15 A kérdező kommentje:
A spitz-t lehet kint tartani???
2012. jan. 7. 09:35
13/15 anonim válasza:
Szerintem igen, én még a tacsit is ajánlanám.
14/15 A kérdező kommentje:
A tacskó anyának nem tetszik :(
2012. jan. 7. 10:04
15/15 anonim válasza:
Persze, most meg sorold fel az összes TÁRSASÁGI kutyát, amit direkt arra tenyésztettek, hogy az ember ölében legyen reggeltől estig... Egyre jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!