Rémálommá váltak a sétáink. Mit tehetnék?
Esetleg ha tehetnéd elvihetnéd kutyasuliba. Ott biztosan megint megszokná a korulotte lévo kutyákat.
Kulonben régóta ilyen? Hím vagy nostény?
Ez egy folyamat volt és mint irtam eddig kezelhető volt.A kutya sulira gondoltam,de sajnos a közelemben csak egy olyan van amiben egyénileg foglalkoznak a kutyákkal azzal meg nem megyünk semmire.
11 éves kan.Azért is gondolom,hogy nem reménytelen a helyzet ,mert fél éve vettem egy kiskutyát és fél nap alatt elfogadta.
Az nem is zavarna,hogy nem barátkozik velük csak ne tomboljon.
Nincs reménytelen helyzet.
Mi a baj pontosan a helyi kutyasulival? Nem egészen értem. Az egyéni foglalkozás nektek pont jó, mert hiába tanulna meg viselkedni a kutyaiskolán, valószínű ugyanúgy megmaradnának a problémák séta közben. Keressetek egy szakembert, aki házhoz megy és segít megoldani a dolgot. Tudnak vinni saját kutyát is, akin lehet gyakorolni, nem kell vaktában vadászni az éles helyzeteket.
Egyébként a linkelt falkavezéres írás tényleg marha jó, kezdjétek el betartani. Sosem késő! 11 évesen ha még van energiája virgonckodni, akkor változni is tud.
Azért nem jó a "suli",mert csak az alapokat tanitja meg egy zárt helyen (ül,fekszik,marad....stb.)amit tud és pl. az ül,feksziket nem is tudjuk alkalmazni egy séta alkalmával.Még mielőtt bárki rosszra gondolna azért nem,mert kocsival közlekedik.A másik,hogy ha nincs ott másik kutya akkor nincs is kin gyakorolni és nem jön házhoz.
A falkavezérséggel kapcsolatosan meg egy szabály van átlépve az,hogy ő megy ki az ajtón,mert csak igy tudok neki segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!