Mit értenek a menhelyek az alatt, hogy csak leinformálható helyre adnak örökbe kutyát?
Azt jelenti, hogy olyan helyre adnak örökbe, amit le tudnak ellenőrizni, hogy normálisan van-e tartva a kutya:)
Tehát, kijöhetnek megnézni, hogy van-e vize, kutyaól, stb.. meg gondolom örökbeadás előtt is megnézik a környezetet:)
megbízható embereknek adnak ki kutyát , hogy ne legyen újra az utcán, szerintem van hogy ellenőrzik hogy hova kerül és tudni akarnak a kutyáról mindent ,nehogy vmi szaporító helyre menjen vagy ilyesmi..
én az olvastam vagy hallottam vhol hogy előtte mielőtt oda adnak egy kutyát vkinek elmennek a lakására megnézik hogy jó helyen lesz e a kutya és egy darabig kimegy egy ember a menhelytől vagy esetleg az addigi ideiglenes befogadója és ellenőrzi a kutyát hogy mindene megvan e amire szüksége van..
de lehet rosszul tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!