Mit gondoltok a "világ legjobb kutyajátékáról, a Kongról?
Figyelt kérdés
Most akarok venni a 8 hetes kiskutyámnak, de a gyári kaják nagyon drágák. Mit javasoltok mit tehetek bele egy kiskutyának?2009. máj. 23. 16:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem kiskutyának még nem annyira való ez. Egyébként szerintem jó. Én is lehet, hogy veszek, csak egy kicsit drága. Főleg a bele való rágó kaja. De a Fressnapfba elég sok ilyen fogtisztító rudat lehet venni, ami lehet, hogy jó bele. De nem biztos.
2/6 A kérdező kommentje:
A kiskutyáknak még csak ilyen öntet szerűség van hozzá:D azt veszek is, de ezt leet táppal keverni. Egyébként ugy tudom pont 8 hetes kortól lehet neki adni. De sztem énis megveszem és egy kicsit várok vele míg a többi új játékát meg nem unja:) amugy arra lennék kíváncsi,hogy a Kong kajákon kívül itthon miket lehet bele tenni? májkrém, virsli, táp, gyümölcsök,ilyesmit?
2009. máj. 23. 17:11
4/6 anonim válasza:
Szia!
Mi is vettünk KONG-ot, az eladó is mondta, hogy lehet bele tenni mást is, mert ugye a hozzávaló elég drága. Mi konzervet, illetve pici jutalomfalatokat szoktunk bele tenni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez a KONG egy nagy hülyeség, minek érte kiadni a több ezer forintot? Mi megoldottuk annyival, hogy a normál, keményebb focilabda alakú kutyalasztiból egy hatszöget kivágtunk, és jutalom falatot teszünk bele, mindegy, milyet. Ezzel ugyan úgy fejleszti a készségeit, és csak 250 Ft-ba került.
6/6 anonim válasza:
A KONG azért drágább mert jó minőségű. A kutyám mindent szétszed, a többi olcsóbb játéka nagyon hamar tönkremegy, a Kong meg már jó ideje bírja. Nekem megérte az árát. Ráadásul jópofa ahogy pattog, imádja a kutyám, próbára teszi a reflexeit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!