Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adjak gyakrabban enni a...

Adjak gyakrabban enni a vemhes kutyusnak?

Figyelt kérdés
Nagyon falánk, enne folyton. Pár hét múlva fog fialni szerintem.
2009. máj. 23. 13:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
24%
igen adj neki többet enni de ne egyszerre,én melletted vagyok,és igy csináltam volna sztem én is a többiek azt gondolnak amit akarnak,és nem fikázni kéne a másikat hanem a kérdésre válaszolni
2009. máj. 24. 12:51
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

Engem az érdekelne,hogy pl.az utolsó hozzászóló és a hasonlóan gondolkodók mentettek-e életükben állatot,jártak-e menhelyen,sintértelepen?

Az nem állatmentés,hogy befogadok egy kutyát,de hagyom leelleni,hadd szaporodjon a szerencsétlenek száma.Bár az ilyen széplelkek biztos nem teszik be ilyen helyre a lábukat,mert "jujjjlátnisembíromszegényeketamenhelyi ketrecben".

Pedig az így gondolkodóknak köszönhetik a sorsukat.

2009. máj. 24. 13:38
 23/28 anonim ***** válasza:
46%

A keverék kutya is ugyanolyan, mint a fajtiszta. El lehet őket ajándékozni, olcsón odaadni. Akinek nem telik fajtiszta törzskönyvezetre, annak nagyon hű barátja lehet egy keverék is. Sőt, ellenállóbbaka a betegségekkel szemben. És én ivartalanítás ellenes vagyok.

Egyébként adhatsz többet a kutyának, illetve olyat amiben több tápanyag van, vegyél neki vitamin tablettát legalább, ami direkt vemhes ill. szoptatós kutyának való.

2009. máj. 24. 16:06
 24/28 anonim ***** válasza:
61%

Jah, egyébként úgy mondják, mintha a menhelyeken nem lennének, fajtiszta kutyák.... Attól, hogy egy kutya fajtiszta még bánhatnak ugyanúgy rosszul vele.

Főleg a híres-hirhedt tenyésztők akik csak a pénzért tartják őket mondjuk. A "selejtes" kiskutyákat, meg születésük pillanatában megfojtják.

Ismerek nem egy ilyen kutyatenyésztőt....

2009. máj. 24. 16:09
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nem tenyésztő hanem szaporító..
2009. máj. 24. 20:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Nagy mestertenyésztők is szelektálnak ilyen módon.
2009. máj. 24. 20:23
 27/28 anonim ***** válasza:
igen,lehet de akkor altatnak és csak nagyon súlyos,indokolt esetben,ha a kutyának nincs kilátása egy normális életre,hiába mestertenyésztő vki hivatalosan,attól még lehet egy büdös szaporító..a cím nem minden..
2009. máj. 24. 20:28
 28/28 anonim ***** válasza:

13.38-as válaszolónak nekem te dumálj,közöd nincs hozzá h jártam e ilyen helyen!!!széplelkek??Pfff....

hagyjuk is mert felidegesitem magam,

jahhh és a kérdésre kell válaszolni!!4

2009. jún. 11. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!