Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire használtok klikkert...

Mennyire használtok klikkert a kutya tanításához?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mindenek előtt kondicionálni kell a kutyát, hogy értse, a klikk hang után mindig rögtön jutifalat, dicséret jön. Ilyenkor még nem feladatot várunk el a kutyától. Ez pár napig tart és akkor jó, ha a klikk hangra a kutya az éppeni cselekedetét abbahagyja úgy, hogy közben épp nem rád figyelt.

A tanítási formákat itt már nem magyarázom el, mert jó pár oldalt betöltenék vele. Ezt olvasd el hozzá, ebben minden benne van, és hidd el, nagyon megéri így tanítani a kutyát. [link]

2012. jan. 5. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem maga a klikker az, ami hasznos, hanem a klikker szemlélet. Aki elsajátította már a tanítási technikát, az simán tud klikker nélkül is klikkerezni, a klikker az csak egy kattanó kütyü!

És csak tanításra lehet használni, nevelésre nem!

www.klikker.hu-t A-tól Z-ig olvasd végig, az az alap!

2012. jan. 5. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy marha olcsó klikkeres könyvből tanultam meg, talán az volt az első, ami magyarul megjelent a témában, remekül összefoglalta. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vegyél egy klikkeres könyvet, baromira megéri! :D
2012. jan. 5. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Én meg ugyanabból a könyvből nem tanultam meg, úgyhogy asszem ez tehetség kérdése is :) Nekem kellett az oktatói segítség, mert nem ment abból a könyvből,vagyis nem jött át mivel jobb, az "ez az okos vagy"-nál.
2012. jan. 6. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!