Hova tűnhetek? A kutyáim eltüntek az ólból pedig az anyjuk ügylet rá,
"Hetek múltán " mentél megnézni a kölyköket? Addig ki nézett feléjük? Ki adott enni nekik ?
Vagy megette az anya,vagy meghaltak, vagy már gazdánál vannak.
A dudor miatt aggódhatsz tovább is. Senki látatlanban meg nem mondja, mi az oka. Talán az állatorvos bővebb információt tudna adni az okáról.
Az hogy az ólból hova tüntek ez passz.
Bár mikor az én kutyám fialt (Tacskó) őt nagy hagytam úgy hogy a másik 2 kutyánk is szabadon hozzá férhessen. Hanem van egy rész amit fatárolónak használtuk betonból van fedett. Oda betem az ólat és elkerítettem raklapokkal. Ott volt egy nagy szélvédett nyugamas helyük. Persze a szukát napjában 4x kiengedtem azért a többikhez.
A dudort meg nézesd meg egy dokival!
Ezt kaptam levélben:
"neked meg mi a bajod? hogy minek szaporitok miért szitsz? viném az állatorvoshoz mert állatbarát vagyok 17 éves lány nem csak én döntök az állataimról ösztöndijból élek azért szaporitok mert a labradorok vakvezetők most miért sértegetsz ha tudni akarod a kib@szot macskámért is ki fízetem 4000 forintot hogy egy tetves kulacsot kívegyek belöle"
Kérdező! Valami LunaPetirella-Magyar, Magyar-LunaPetirella szótárat is mellékelhetnél legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!