Szép egy hosszúszőrű tacsi?
Kinek a pap kinek a papné. Nekem a szálkás jobban tetszik, de valószínű azért mert az enyém arra hasonlított.
Az én kutyámat sokszor csúnyázták, volt olyan, hogy mondták, hogy nem szép, utána meg azt, hogy hasonlít rám, és nem győztek elnézést kérni, pedig a személyiségére gondoltak. Igaz ennek a srácnak pincsije volt, ami szerintem nem szép és nem is jó fej kutya, de ezt nem mondtam vissza, csak gondoltam teljesen más az ízlésünk. Ő volt, sajnos szívbetegség és orvosi félrekezelés miatt meghalt :( : [link]
Ő volt az én gyönyörűségem, akinek nem tetszik annak nem tetszik.
A második hsz-nak:
Igen is édes volt a kutyusod! Mikor megnyírtam, az enyém is hasolnóan nézett ki:) Igaz Ő nem volt szálkás.
Egyébként a kérdésre válaszolva: a hosszúszőrű tacsi szerintem a legszebb a tacsik közül. Nekem csak az tetszik(bocsánat,ha valakit ezzel megbántok)! Vidd nyugodtan, és ne foglalkozz mással, lehet csak irigyek. Sok sikert!
Köszi mindenkinek a válaszát.Én nagyon szeretem a kutyusomat és ez akkor is így lenne ha az egész világnak se tetsene..
Mégegyszer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!