Tenyésztő vs Doki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy 11 hetes yorki kutyusum.Már van 2 oltása.A doki azt mondta,hogy a 2. oltás után 10 nappal elkezdhetem sétáltatni a kutyust viszont a tenyésztő meg azt mondta,hogy csak a 3.oltás után 10 nappal vihetem le.Szerintetek?Szeretném minnél hamarabb szobatisztaságra nevelni,mert van egy 19 hós kislányom és a tisztaság szempontjából sokkal jobb lenne.Mennyi idő még teljesen szobatiszta lesz egy kutyus?2012. jan. 3. 21:16
21/28 anonim válasza:
Ugye mindig ujjongva örülsz neki odalent? :)
22/28 A kérdező kommentje:
iGEN!Még a kicsi is megtapsolja.Most is voltunk lent és kakilt!
2012. jan. 5. 15:05
23/28 Akiteki válasza:
Szuper!!! Ügyesek vagytok!
Arra figyelj még, hogy amikor felébredt, azonnal le kell vinni. Ahogy mi is reggel megyünk rögtön, neki is kell.
24/28 A kérdező kommentje:
Háát...igen!Ezzel még lesz problémám ugyanis akutyus 6-kor kell és a kicsi meg csak 7-kor!:(Még ki kell találnom valamit,de majd idővel ez is megoldódik.:)Max. a 8 éves lányom tudná levinni,de őt meg féltem!:(
2012. jan. 5. 17:11
25/28 Akiteki válasza:
Vidd le késő este, fáraszd ki, hátha kibírja 7-ig.
26/28 A kérdező kommentje:
Rendben!Megfogadom a tanácsod!Köszönöm,hogy ilyen segítőkész vagy!:)))
2012. jan. 5. 20:19
27/28 Akiteki válasza:
Azért írunk ide, hogy segítsünk egymásnak.
28/28 A kérdező kommentje:
Igen,de néha vannak nagyon bántó és lekezelő válaszolók!Ritka az aki normálisan a kérdésre válaszol!
2012. jan. 5. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!