Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy kiskutyának a chip?2012. jan. 3. 20:58
2/7 anonim válasza:
Regisztrációval együtt (ami nélkül ugye nem sokat ér), 5-8000 körül szokott lenni, de az a biztos, ha megkérdezed a közeli rendelőkben, hogy ők mit kérnek érte.
3/7 anonim válasza:
Az ùj törvény szerint max. 3500 Ft-ot kérhetnek regisztràciòval együtt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2012. jan. 3. 22:56
5/7 anonim válasza:
Ja jó, akkor nem szóltam. Ennek örülni fognak az ismerőseim, akik csak azért nem chippeztették a kutyát, mert drága volt :))
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, nekem megéri, ha egy 10-es akkor is. Ha van rá esély, hogy így megtaláljam a kedvencemet, ha ne adj isten elveszik .. :)
2012. jan. 3. 23:06
7/7 anonim válasza:
én is azt olvastam h max 3500 Ft lehet,de nehogy azt higgye vki,hogy ez betartják az állatorvosok:) (legalábbis nálunk nem) Egyik 4000Ft-ot kér a másik akit ismerek 6000 Ft-ot.Szal sztem erre kell számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!