Szuka kutyámnak a múltkori és mostani tüzelése során sem sikerült megtermékenyülnie. Lehet hogy meddő?
akkor biztos nem a kanoknál volt probléma.
Esetleg volt progeszteron meg ilyen hormon vizsgálatokon,hogy a tüzelés melyik napján volt termékeny?
Lehetséges ,hogy hormon zavara van.sajnos van ilyen a kutyáknál is.
Talán jobb lenne ,ha ezek után inkább ivartalanitanátok,nehogy gennyes méhgyulladása legyen.
Milyen fajta? Mivel ilyen kérdést teszel fel, jól sejthetem, hogy nem tenyésztő vagy.
Ne szaporíts kérlek teljesen feleslegesen!
Mi az oka, hogy kölyköket szeretnél?
ha mindenféleképpen beakarod fedeztetni:
1. vidd el egy tenyésztszemlére
2.amikor tüzel naponta 2x vidd el állatorvoshoz,hogy megmérje a progeszteronszintjét--->és ha rendszeresen viszed a dokihoz tüzelés alatt megtudja neked pontosan mondani,hogy mikorra áll be az a szint,amikor termékenyítőképes lesz,és ekkor viszont sikerülnie kell.
Azt nem tudom,hogy megtudják e mondani,hogy a kutya meddő vagy sem.
3.Ha tényleg nem sikerül,akkor a mesterséges megtermékenyítést válaszd.Költségesebb mint egy sima fedeztetés,de sok kutyánál így mennek biztosra.
jah igen.
Mennyi idős a westie kutyusod?
De ha elgondolkozol rajta egy picit,hogy mennyi kockázattal jár egy fialás,és tényleg elgondolod a legrosszabbat is,lehet elmegy a kedved.
Én is akartam az én Westiemnek piciket,de meggondoltam magam.1. inkább rábízom a nagyon jó várvonalú tenyésztszemlés kutyusokra,hogy egészséges,génhibanélküli kis westiek legyenek.
Nem fogom kiivartalanítani,mert azt nem szeretném.
De gondolkozz el ezen az egészen...
2 és fél éves, de csak a szüleinek van törzskönyve, de a fénymásolat nálam van (a szülől tk-ről). Neki azért nincs mert egy családtól vettem, és azt mondták plusz 20ezer a tk, így nem kértem. De mivel nálam van a szülőknek a fénymásolata, így kb olyan mintha neki is lenne, mert meg tudom így nézni hogy a kan rokon-e vagy sem.
Köszi a tippet, akkor majd konzultálok dokival, hátha a következő tüzelésnél összejön.
hát igen a kora miatt jön össze nehezebben-
egy kutyát 1,5éves korában kell 1.nek befedeztetni...
De igen jobb lesz hogyha a dokival beszélsz ezekről.
Reméllem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!