Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutya nnem fog fázni télen?

Kiskutya nnem fog fázni télen?

Figyelt kérdés

Februárba fogom elhozni 6 hetesen a németjuhász kiskutyámat!De van egy tacskó kutyám aki 1 éves.

egy kutyaházban fognak aludni-mert jó nagy a kutyaház.Ügye tél lessz meg hideg lesz.

Ajánlottak nekem szalmát-vettem is 1 zsákkal.

Meg hogy az ólajtóba tegyek törülközőt-és ugy nem tud bemenni a hideg!---valamit még tudtok ajánlanI?

Meg jó neki a szalma:mert nekem azt mondták hogy szurni fogja-a kicsit...???szerintetek?????????????

2012. jan. 3. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen. Jó csesződést. Ismerősöm kutyája is 6 hetesen került gazdához. 2 éves, ugrál, harap, letépi az ember kezéről a kesztyűt. Egyszer seggbe harapta a Gazdit, puszta játékból.
2012. jan. 6. 20:58
 12/13 A kérdező kommentje:

na most figyu---erről ennyit.

Én a tacskómat 5 hetesen hoztam el--5 hetesen..

És SEMMI GOND NINCSEN VELE!!!!!!!!!!!!

2012. jan. 7. 08:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Mázli. De pl ha huzi-vonizni akarnál vele akkor lenne... Ezeknek a kutyáknak az anyjuk mellett a helye, hogy megtanuljanak kutyaként élni, hogy megtanulják azokat az alapvető dolgokat amiért rájuk mondjuk, hogy KUTYÁK.
2012. jan. 7. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!