Véleményetek szerint melyik a legszebb, legelegánsabb kutyafajta és miért? (mi benne elegáns, pl. mozgás, szőr, fejforma) stb.
Szerintem a mudi, a dobermann. Szeretem a farkashoz hasonló kutyákat, a farkas nagyon elegáns :D. A mudinak nagyon elegáns feje van, a szőre gyönyörű, a futása kecses, un. tipegése is. A dobermann is gyönyörű. A feje, a füle (nekem csak kupírozva elengáns, meg a farka is mert nem egy agarat akarok tisztelni a kinézetében), a színe, a mozgása, a komolysága, mindene.:D
A kicsi kutyákat én sem szeretem, de ez csak az én ízlésem.
Szerintem a legszebb és a legjobb kutya az amerikai stafford shire terrier.Okos,intelligens,nagyon de nagyon izmos,könnyen tanítható,és családszerető!Tudom,hogy sokan nem hiszik róla,de imádja a gyerekeket!(ezt tapasztalatból is mondom!!!)Tisztában van a képességeivel,a gazdáját és a területét védi az idegenektől,de a családdal szemben egy jámbor kutya!Játékra mindig kaphatő,és imád futni...!Helyigénye nem kicsi,ezért nem szeretem,ha pl lakásban tartják...
Szerintem szép kutya még a boxer,dobermann,tacskó,busset haund,beagle...
Utolsó kettő, eléggé eltértetek a kérdéstől. Nem azt kérdeztem melyik kutya a legokosabb, legcsaládszeretőbb, hanem LEGELEGÁNSABB!!! (külsőre)
Azért kössz a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!