Jó ötlet egy 15 eves fiúnak ballagási ajándékként egy kan Yorkshire terriert? (bővebben lent)
Hát ha tényleg Yorkit akar akkor miért ne.
(Én több olyan fajta is van ami nem vált ki allergiát. Éne gy fiúnak nem pont Yorkit választanék de ha neki az tetszik akkor legyen.)
az előttem szólókkal egyet értek, annyit tennék még hozzá, hogy én a helyedben nem egy konkrét, piros masnit viselő kiskutyát adnék neki!
elmondom miért.
voltunk már ilyen kutyaajándékozós szituban, az illető lány élt-halt a blue-merle border collie-kért, agilityizni szeretett volna, volt kutyás tapasztalata, stb. ezért a barátai összedobtak rá pénzt, én pedig (egyik ilyen barát az én testvérem) jóban voltam egy tenyésztővel, akinél pont készült egy alom merle anyától. én voltam a kezes a gazdiért (egy tenyésztő sem ad el szívesen ajándékkutyát!), és lefoglaltam egy szuka kölyköt.
a konkrét ajándék pedig egy "border collie ajándékutalvány" volt, nyomtattak neki a srácok egy ilyen lapot. persze volt nagy sírós boldogság mikor megkapta :) és utána ő ment el kiskutyákat látogatni és kiválasztani a neki tetsző kölyköt.
szóval én azt javaslom inkább csak a kiskutya lehetőségét ajándékozzátok neki, had válasszon ő egy számára szimpatikus kölyköt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!