Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a szebb, okosabb:a...

Melyik a szebb, okosabb:a beagle vagy a tacskó?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 14:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Én csak a beagle-ről tudok nyilatkozni, tacskóm még nem volt.

A mi beagle-nk 2 éves. Mindenki mondta, hogy mekkora hülyék vagyunk amiért pont egy beaglet vettünk, mert hogy az milyen hülye és nevelhetetlen kutya. Valóban öntörvényű és makacs, de nem hülye és nevelhetetlen. Hogy milyen lesz, az csak attól függ, hogy a gazdája mennyit foglalkozik vele és mennyi ideje van rá. Szerintem beagle-t akkor vegyél, ha van időd rá és lelkiismeretesen is neveled, mert ha elkanászosodik, rakoncátlan lesz és ki sem mersz menni vele az utcára. Viszont ha odafigyelsz rá, hamar megtanul sokmindent. A miénk séta közben nagyon rángatott eleinte, de pár hét alatt hozzászokott és most már póráz nélkül is merjük sétáltatni, nem fut el, hanem mindig bevár minket. :) Pár nap alatt megtanulta, hogyan üljön, hallgat a "hozzám", "Gyere ide" (az előbbit akkor használjuk, ha parancsoljuk neki, utóbbit játék közben, más-más hangsúllyal), "marad" szavakra. Nagyon büszkék vagyunk rá, sokkal ügyesebben viselkedik séta közben, mint más kutyák, akikkel találkozni szoktunk. :) És persze nagyon meg tudja hálálni a gondoskodást, nagyon tud szeretni. Mi nem bántuk meg, hogy őt választottuk.

2009. máj. 22. 15:35
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Nekem egyik sem. :D
2009. máj. 22. 21:31
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Külsőre nem tudom,mindenkinek ami.A tacsi talán okosabb,a Beagle viszont jobb vadász.
2009. máj. 22. 22:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, h a tacsi!:P
2009. jún. 26. 18:15
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
Beagle szebb és cukibb , de mondjuk az lehet hogy a tacskó okosabb.
2009. júl. 24. 09:35
 16/22 anonim válasza:
45%

Erre a kutyusra írjátok, hogy torz...

[link]

*___*

2010. jan. 20. 10:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Gyönyörűűűű...:))
2010. jan. 20. 20:07
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
beagle tanítható,gyönyörű,inteligens stb
2010. márc. 12. 19:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Legyen egy, a fajtáján belül "jól sikerült" példány, és szeressétek egymást!
2010. márc. 12. 22:24
 20/22 anonim válasza:
100%
tacskó
2010. aug. 18. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!