Hogy van ez a kutya adó törvény? Minden kutya után kell fizetni, az ivartalan, chippel ellátott kutyák után is?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 19:45
1/25 anonim válasza:
Ha ivartalanított és van benne chip akkor nem kell érte fizetni.
Akkor se ha menhelyről hoztad vagy magyar fajta kutya.
2/25 anonim válasza:
Bocsi, hogy off, de akkor kell ha nincs benne chip, de ivartalanított?
3/25 anonim válasza:
Bocsi hogy beleszólok, de ha van csipje de nincs ivartalanítva akkor kell adózni?
4/25 anonim válasza:
5/25 anonim válasza:
Székesfehérváron nem kell fizetni..
6/25 anonim válasza:
Bocsi mégegyszer de ha éppen kiképzés alatt ál vakvezető kutyának akkor mi a helyzett?
8/25 anonim válasza:
Látom itt sokan kérdeznek hogy mikor kell és mikor nem. Ezért én is megkérdezném, hogy egy Puli keverék után kell?
9/25 anonim válasza:
Keverék után kell, sőt nem törzskönyvezett, de amúgy fajtatiszta puli (v egyéb magyar fajta) után is.
A leendő vakvezetőket szerintem a pofátlanság non plus ultrája lenne megadóztatni, de nem hiszem, hogy az én véleményem számít ebben.
10/25 anonim válasza:
Még egy OFF.
Ti tudjátok, hogy melyik városokban kell, és melyikekben nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!