A dzsaffi kutyáknak tényleg sokkal nagyobb a mozgás igényük mint más kutyáknak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 16:36
41/53 A kérdező kommentje:
A könyvében is van dzsaffi.
A címe "Biológia,Etológia és a kutyák".
2012. jan. 2. 17:18
42/53 anonim válasza:
43/53 anonim válasza:
Ugyan már, csak jó a fantáziája. Ilyen találó nevet kitalálni, mint "dzsaffi"!
Végig röhögtem az egészet! Ez már nagyon fájdalmas volt, a hülyeség tényleg fáj!
44/53 Akiteki válasza:
És a könyvet ki írta? Dzsaffi gazdája? mert még nem adták ki.
Végre egy jó téma, már kifeküdtem a röhögéstől.:)))
45/53 anonim válasza:
miért itt szórakozol te agybeteg fa.sz?? Ennyire unatkozol bmeg? miért mész az anyád pi.csájába innen?? az ilyen suttyók miatt egyre szarabb és haszontalanabb ez az oldal, itt szórakoztok, hogy felkerüljetek a napisza.rra vagy mittudomén bazzeg! inkáb fejelgesd a falat!
;)
46/53 Akiteki válasza:
Hol írja itt, hogy dzsaffi? (Csak mert a képet is innen linkelted)
47/53 anonim válasza:
Azt hiszem, ezt hívják szélmalomharcnak...
48/53 anonim válasza:
Ajjaj,de még mekkora mozgásigényük van! Egész nap vadásznak....Szaffira! XD vazze, bohócot reggeliztél, azért vagy ilyen humoros?
49/53 anonim válasza:
Ahogy nézem FCI által nem is elfogadott faj :) Érdekes, különben szerintem akkora mozgásigénye lehet mint egy Spicc-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!