SOS Hogyan szoktassam rá a 7 hetes kutyámat hogy a kutya pelenkára wc-zen?
Naná, hogy a szaporítónak nem volt korai, csak vigyétek minél előbb.
Nem csak, hogy ki kell vinned, de ha van más kutyátok, minél előbb be kellene mutatni neki, hogy nevelje egy kicsit. 5 hetesen nulla szocializációval hoztad el szegényt, gőze sincs hogyan kéne viselkednie akár Veletek, akár már állatokkal.
Hát az én kutyám mikor ide került hozzám, akkor mindenkitől félt csak tőlem nem. Utána már most annyira feloldódott hogy mindenkivel játszik. :)
Köszönöm a kioktatásokat,én nem fenyítem a kutyámat,és a vonszolást sem szó szerint értettem.Bárkinek bármi is a véleménye én igenis szeretőteljes állatbarát vagyok.
Nem akarom a kutyámat össze engedni a többi kutyámmal,mert elvileg az ürülékből is elkaphat betegségeket.
Nem tudom. MI LENNE HA MINDEN NAP SÉTÁLTATNÁM EGY KICSIT AZ UTCÁN?NEM LENNE BETEG?NEM KAPNA EL MÁS ÁLLATOKTÓL BETEGSÉGEKET? BIZTOS JÓT TENNE NEKI EGY KIS SÉTA,ELVÉGRE A KUTYAHÁMHOZ IS HOZZÁ KELL SZOKTATNOM.
DE AKITŐL VETTÜK A KUTYÁT AZ ISMERŐSÜNK ÉS AZOK AZT MONDTÁK HOGY ILYEN HIDEGBE ŐK SE ENGEDIK KI A KUTYÁJUKAT... :S EZÉRT SE NAGYON SZERETNÉM SÉTÁLTATNI,HOL A SZÍVEMEN LEGBELÜL MEG MÁRIS VINNÉM,MERT EGY IGAZI KIS TÜNEMÉNY TÖRPE PINCSER,ÉS NAGYON PICIKE :)
De akkor ezt mondd bazzeg, ne azt, hogy beteg lesz...
Amúgy meg aki nem tudja fegyelmezni és szocializálni a meglévő kutyáit sem, annak nem tudom, miért kell még egy. Foglalkoznál inkább a meglévőkkel, hogy normálisan éljenek.
És hát persze, minden kutya fél - pár percig, esetleg pár alkalomig, de hogy sokadjára is remegjen, az nem normális, ott vagy a kutyával van a baj, vagy a gazda viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!