Németjuhász kannak milyen nyakörvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Képet is linkeljetek.A németjuhász gazdik érveket is írjanak.
Köszönöm.
2011. dec. 30. 16:25
1/14 anonim válasza:
Egyszerű, erős, nem fojtó textil nyakörvet ajánlok. Nem a nyakörv miatt lesz a kutya jól nevelt és nem is fizikaii erőszakkal (pl. szöges nyakörvvel) kell megnevelni egy kutyát.
2/14 anonim válasza:
És ilyet minden állatkereskedésben lehet kapni.
3/14 Akiteki válasza:
Csatos bőrt. Szépen mutat rajta.
4/14 anonim válasza:
[link] Ilyet higgyél nekem ez nagyon király lehet fojtóra venni meg simán is lehet most ne ítélj el azért mert olyat linkeltem amit folytóra is lehet mert nem azt jelenti h meghúzod és megfolytja a kutyát csak ha nagyon rossz a pórázon meghúzod és lenyugszik xD am ezt ajánlom mert tényleg jó :)
6/14 anonim válasza:
Én is a bőrre szavazok,egy szép széles bőr nyakörv..vagyis az enyémnek az volt és nagyon elegáns volt vele,olyan igazi NémetJuhászos.
7/14 anonim válasza:
16:33-as vagyok
Akitekiére válaszoltam.
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. dec. 30. 16:39
10/14 anonim válasza:
[link] EZ talán még kényelmes is számára és erős is!
Nekem ilyenem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!