Mi a véleményetek az alábbi husky kennelről?
www.csadykennel.uw.hu
Mi a véleményetek? Szerintetek jó tenyészet?
Milyenek találjátok a kutyusokat? Vett itt valaki kutyust?
Hát szegény kutyák elég csúnyácskák! Már ránézésre sem érdekelne egyiktől sem kölyökkutya.
Az oldal abszolút igénytelen, alig lehet elolvasni, mert egy épkézláb betűtípust nem volt képes választani.
Nem tudom, hogy azzal az alaszkai huskyval meg a majdnem teljesen fehér doggal mi a terve, de ha a dogot tenyésztésbe akarja vonni, tuti meglincselem. az összes német dog tenyésztő azon (is) dolgozik, hogy ilyen kutyák ne kerüljenek be egyik vérvonalba sem, mert nagyon gyakran problémásak. Értem itt a hallás és látás részleges vagy teljes elvesztését.
A kutyák sajnos tényleg igen csúfak szegények.
Az alaszkai husky mint fajta nem létezik, a szánhúzásra használt keverékkutyákat szokták így hívni Alaszkában.
Nézd meg honlapot, semmit nem értek el kiállításon, nem is viszi. Szűrési eredmények sehol senkinek.
És még igen sok baj van vele, ami nem a honlapból illetve nem a mostani változatából derül ki. Mivel 17 éve foglalkozom huskykkal, sajnos van szerencsétlenségem ezeket a kategóriákat is ismerni.
Na és ez? Itt szebbek a kutyák is, és több adat is van feltüntetve. Ő szerintem nem szaporító. Szerintetek?
Semmivel nem szebbek a kutyák. A szép tiszta elkülönített nagyüzemi elletőszoba fel van tüntetve a honlapon. Ahol a többi 50 kutya fetreng a mocsokban, azt nem fényképezték le.
A törzskönyvek sorban hamisak.
"A kérdező kommentje:
Na és ez? Itt szebbek a kutyák is, és több adat is van feltüntetve. Ő szerintem nem szaporító. Szerintetek?
Akiteki válasza:
Semmivel nem szebbek a kutyák. A szép tiszta elkülönített nagyüzemi elletőszoba fel van tüntetve a honlapon. Ahol a többi 50 kutya fetreng a mocsokban, azt nem fényképezték le.
A törzskönyvek sorban hamisak."
A többi kutya fetreng a mocsokban? Ezt nem igazán értem, szép füves nagy kertjük van, az látszik a képeken. Vagy az esős, saras időre gondolsz? De olyankor minden kutyatartónál akarva, akaratlanul koszosak lesznek a kutyák. Még nálam is.
Amúgy nekem tetszenek a kutyák, szépeknek és aranyosnak látom őket. (egyáltalán nem mocskosnak, és itt a felnőtt kutyákra értem)
A csady honlapja nem jön be, az passz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!