Mi a véleményetek a miskolci Lucky Dog kutyaiskoláról?
Figyelt kérdés
Egy 6 hónapos belga juhásszal (tervueren) szeretnék járni.Sajóbábonyban lakok,érdemes onnan elmennem a Lucky Dog-ig? Mert azt láttam,hogy közelebb is van kutyaiskola (a Tesconál) de azokról sok rosszat hallani.
És még egy kérdésem lenne,hogy hány hónapos korig lehet vinni kutyaoviba?
2011. dec. 29. 16:52
1/7 anonim válasza:
Megéri elmenni odáig, nekem elhiheted!
Nagyon szeretek/szerettem oda járni, csak sajnos elköltöztünk, így csak szünetekben és nyáron tudok elutazni. Egyébként mindig vártam a hétvégéket, hogy végre mehessek kutyasuliba, és a kutyusom is:)
Vani
2/7 A kérdező kommentje:
És a többi kutyasuli az milyen?
2011. dec. 30. 22:07
3/7 anonim válasza:
Nemtudom, én a Lucky Dogban voltam csak, de ott is maradtam :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes ellátogatni több kutyasuliba, és akkor el tudod dönteni hogy neked melyik a legszimpibb.
5/7 anonim válasza:
A tesco mellettit csak ajánlani tudom
6/7 anonim válasza:
OFF
Mi a neve a tesco melletti kutyasulinak? Esetleg valami elérhetőséget tud valaki adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!