Hogy hívják az állatodat, milyen fajtájú és milyen trükköket tud?
Hópihe, keevrék
Pattog
Sakkozik
Csirkét szerez
Őrzi a területet
Biciklizik
Facebookozik
Most tanul autóbuszt vezetni (ez eddig a legnagyobb kihívás)
Utolsó válaszoló: Perszeee... Sajnos egy egyszerű Keverék nem tudná megcsinálni...Talán eg Border Colli...
Én is írjam le a trükkjeit a saját kutyáimnak?
Kau, dog, és még ki tudja mi keveréke. Oíchie Saoil (ejtsd: í-szil) névre hallgat, de inkább csak Nyalfinak nevezem, mert behízelgő típus.
Sokat nem tudtam őt tanítani, de van egy két saját specialitása...
Magától ad pacsit, magától jött rá, hogy az "ül" mit jelent, valamint sokkal sajnálatosabb módon magától tanulta meg kinyitni az ajtót, csak épp a becsukással már gondjai vannak.
Ezenkívül ugyancsak magától apportíroz.
Brendon , Flóra ( igen kettő van)
És tudnak semmit mondó tekintettel ücsörögni az ablakomban enni nyávogni aludni meg össze vissza rongáálni a felségterületem *-* Imádomőket xd
I♥Sziszák
Am volt egy kutyusom is csak elszökött ő Fickó : tudott hemperegni , kérni , pacsit adni , és a szomszédból tyúkot lopni *-* XDXD
Nekem egy Linda nevu keverek kutyam van,10 eves
-ul
-fekszik
-pacsi
-ker(felall ketlabra)
-bocsanatot ker
-puszi
Nekem egy 4 hónapos angol bulldog-om van.
Tud ülni, feküdni, mindkét lábbal pacsit adni, forogni és szóra ide hozza a játékát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!