Aki bérházban kutyát tart hogy vették ráá a szüleiket hogy legyen kutyájuk? Mert nekem van egy kistestű tacskó keverék és imádoom meg játszok vele de sajna a szüleim nem engedik hogy otthon tartsam ezért csak mamámék lehet :' ( Mit tegyek?
Szerintem pedig tanítsd szobatisztaságra és ha látják, hogy foglalkozol vele (és persze ha nem gond a pénz), akkor tuti megengedik.
Egyébként 1. Blue11 nem kéne így beszélned, te se vagy sokkal idősebb 15 vagy mennyi, valahol olvastam.
2. Oké, hogy nyári munkázol, de nem hinném, hogy a szüleid ne szállnának bele a költségekbe vagy tévedek? (ha nem tévedek, akkor meg neked nem kéne mondanod, hogy majd, ha maga fizeti, ha meg tévedek, akkor boccs)
Utolsó:Igen 15 vagyok,de viszont sokkal érettebb a gondolkodásom..és én hogy beszélek?Már ne haragudj de a kérdező nyomorékozott..egyébként nem fognak beszállni a költségekbe,mert
1. ismerőshöz megyek melózni,és a cégnél ha mindennap bejárok havi 100 ezret megkeresek..(nem fellengzésből mondtam)
2.Anyukámék nem fognak beszállni,mert mint említettem elég jól fogok keresni..és ha kapok is a családtól pénzt,az maximum a bátyám és a nővérem lesz,mert külföldön dolgoznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!